De verborgen krachten van planten

Per 1 januari 2018 zal de informatie over het festival op deze website geactualiseerd zijn, en is het mogelijk je in te schrijven voor Eigentijds Festival 2018. Sta je niet in ons bestand, maar wil je wel op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.
De verborgen krachten van planten
Saskia Nieboer, De Groene Zon
Lezing, Duurzaamheid

Wat maakt dan een (on)kruid genezend werkt? En hoe zijn mensen daar achter gekomen? Ik neem je mee op vogelvlucht door de geschiedenis van geneeskrachtige kruiden en langs de vele manieren waarop kruiden kunnen werken op lichaam, ziel en geest. Met interessante afbeeldingen en voorbeelden en de nodige humor. 

Door wie

Kruiden zijn geweldige levende wezens. Het is mooi om ze te leren kennen en toepassen. Al 33 jaar geef ik les over de geneeskracht van kruiden en hoe ze je kunnen helpen om gezond te blijven.  En altijd weer ben ik onder de indruk van hun trouwe hulp. Ooit begon ik als verpleegkundige en was verbaasd hoe weinig actief onze patiënten bij hun genezing betrokken waren. Kruiden betekenden voor mij een openbaring; ze groeien overal om ons heen, je kunt ze zelf leren kennen en toepassen en ze werken vaak geweldig goed! Ik vind het leuk om mijn ervaring met jou te delen!

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Saskia Nieboer
Organisatie: 
De Groene Zon
Woonplaats: 
Groningen
Telefoonnummer: 
0505491848
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Saskia Nieboer, De Groene Zon

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling