Klankhealing concert

Per 1 januari 2018 zal de informatie over het festival op deze website geactualiseerd zijn, en is het mogelijk je in te schrijven voor Eigentijds Festival 2018. Sta je niet in ons bestand, maar wil je wel op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.
Klankhealing concert
Jago en Yvonne, Poort van Licht
Workshop, Persoonlijke ontwikkeling

Laat je meenemen in een oceaan van natuurlijke klanken, om zo te ontspannen en te genieten. Liggend op een matrasje word je ondergedompeld in een klankbad van sjamanentrommel, stem, klankschalen en akoestische ritme- en melodische instrumenten. Helende stem en klankschalen hebben een bijzondere helende en meditatieve werking. De trilling die ze voortbrengen heeft een diep ontspannende werking op het zenuwstelsel, lichaamsweefsel, bloed, huid, botten enz. De natuurlijke klanken brengen je dichter bij jezelf. Ook de subtiele geluiden van de andere instrumenten brengen, ieder op hun eigen wijze, je energie in balans. Een klankhealingconcert is een streling voor lichaam en geest.

Wordt gehouden op:

  • Dinsdagavond: [113] Klankhealingconcert
    Vervangt de workshop van José van de Wouw.
  • Donderdagochtend: [114] Klankhealingconcert
    Vervangt de workshop van José van de Wouw.


Over de docenten

Wij, Jago en Yvonne, hebben ieder jaren ervaring als lichaamsgericht therapeut. Daarnaast zijn we gefascineerd door healing en klank in al haar aspecten. Jago heeft jarenlang klankconcerten gegeven op het Eigentijds in Vierhouten; Yvonne heeft daar workshops gegeven die lichaam en ziel verbinden.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Jago & Yvonnne
Organisatie: 
Poort van Licht
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Jago en Yvonne, Poort van Licht

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling