Verwen je rug met Breuss-massage

Verwen je rug met Breuss-massage
José en Jago, Balans Massagepraktijk Utrecht
Workshop, Persoonlijke ontwikkeling

In deze workshop leer je een diep ontspannende massage van de rug en wervelkolom. Tussenwervelschijven krijgen weer ruimte, het zenuwstelsel breng je tot rust. Er wordt op de blote rug gewerkt met olie en als afronding met papier. Breng een handdoek en omslagdoek mee. Je kunt deze massage op eenvoudige wijze thuis toepassen. Breuss-massage maakt deel uit van de Dorn-therapie.

Wordt gehouden op:Over de docenten

Wij, Jago en Yvonne, hebben ieder jaren ervaring als lichaamsgericht therapeut. Respectvolle helende aanraking is basis om je veilig te kunnen voelen en je over te kunnen geven aan de handen van een ander.

Ik vind het heerlijk om mensen (aan) te raken en ze kennis te laten maken met de taal van het lichaam. Uit eigen ervaring weet ik hoe belangrijk respectvolle aanraking is om je veilig te kunnen voelen en je over te kunnen geven aan (de handen van) een ander. Daarom voelen hoogsensitieve personen zich vaak wonderbaarlijk snel vertrouwd bij mij. In 1998, na het afronden van de opleiding Integratieve Massage, heb ik Massagepraktijk Balans opgericht. Sindsdien geef ik individuele massages, cursussen en workshops op het gebied van massage, Reiki en klankschalen in Utrecht en omgeving en massage-wandelvakanties in het buitenland.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
José en Jago
Organisatie: 
Balans Massagepraktijk Utrecht
Woonplaats: 
Utrecht
E-mailadres: 

Alle activiteiten van José en Jago, Balans Massagepraktijk Utrecht

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling