Mindful masseren

Per 1 januari 2018 zal de informatie over het festival op deze website geactualiseerd zijn, en is het mogelijk je in te schrijven voor Eigentijds Festival 2018. Sta je niet in ons bestand, maar wil je wel op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.
Mindful masseren
Jago en Yvonne, Poort van Licht
Workshop, Persoonlijke ontwikkeling

Aanraken gebeurt vanuit aanwezigheid van de ander. De houding (innerlijk en uiterlijk) van de masseur en haar/zijn afstemming op de gemasseerde doen er wezenlijk toe. Je leert zo aan te raken dat de ander zich in haar/zijn wezen helemaal gehoord voelt. In deze workshop werken we met ontspannende massagetechnieken en energetische punten.

De workshop begint met oefeningen in meditatief gewaarzijn. Daarna ga je in tweetallen aan de slag met voeten, hoofd, rug, nek en schouders. Respect, een liefdevolle houding en plezier in het masseren zijn belangrijke ingrediënten van de workshop.

Meenemen: 2 grote handdoeken, 1 dunne doek voor over je heen, makkelijk zittende kleding

Wordt gehouden op:

  • Maandagochtend: [115] Mindful masseren
    Vervangt de workshop van José van de Wouw.
  • Donderdagmiddag: [116] Mindful masseren
    Vervangt de workshop van José van de Wouw.


Over de docenten

Jago en Yvonne zijn erin thuis om mensen helend aan te raken en ze kennis te laten maken met de wijsheid van het lichaam. Uit eigen ervaring weten we hoe belangrijk respectvolle aanraking is om je veilig te kunnen voelen en je over te kunnen geven aan (de handen van) een ander. Beiden hebben ieder jaren ervaring als Cranio Sacraal en lichaamsgericht therapeut.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Jago en Yvonne
Organisatie: 
Poort van Licht
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Jago en Yvonne, Poort van Licht

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling