Werken met je dubbelganger

Werken met je dubbelganger
Werken met je dubbelganger
Jaspis School
Workshop, Persoonlijke ontwikkeling

Alle tegenwerkingen, zowel in als om je heen, zijn aspect van jezelf die je nog niet helder hebt, en waaraan vaak anderen zich kunnen stoten. Ook hangen ze veelal samen met alles wat we in de cultuur als tegenwerkingen kunnen ervaren. Hierachter werken gevallen engelen, die hun thuisoord hebben in een van de negen onderaardse sferen.

We gaan gericht werken met en vanuit die onderaardse sferen, door ons met ritmen en spreuken erop af te stemmen en dan improviserend zingend erin binnen te gaan, waar te nemen, en zo nodig om te vormen wat we tegenkomen. Zo kom je je eigen onhelderheden tegen, en kunt die een plaats geven in je dagelijkse leven. Weten doet groeien.

Nicolaas heeft jarenlang werk in de onderaardse sferen met gevallen engelen uitgevoerd met groepen van deelnemers, vooral op geschonden plaatsen, zoals voormalige slagvelden en concentratiekampen. Dit werk is weergegeven in het boek 'De Transformatie van de Duisternis door het Hart'.

Wordt gehouden op:Over de docenten

Jaspis is een school voor innerlijke ontwikkeling, werken met elementwezens en landschapsheling. Marion Groenendal en Nicolaas de Jong verbinden in de Jaspis School esoterische tradities van oost en west met elkaar. Marion vanuit het Tibetaans boeddhisme, Reiki en de Healing Tao, Nicolaas vanuit de Kelten, Germanen, Indianen, Tempeliers en Antroposofie. Het werken met energie en levenskrachten is hun beider focus, waarvoor ze praktische werkmethoden uit oost en west hebben verbonden.

Nicolaas M. de Jong geeft opleidingen in innerlijke ontwikkeling, werken met elementwezens en landschapsheling. Hij leert je met praktische en kunstzinnige methoden hoe je jezelf innerlijk kunt ontdekken door je organen als zielewerkingen te herkennen, en je hogere zintuigen, gelegen op je chakra's, te ontwikkelen, zodat je innerlijk groeit en leert helderzien, helder horen/voelen en helder willen (intuïtie). Hier vanuit kun je jezelf en ook je omgeving helen en verder ontwikkelen. Hij werkt vanuit de astrosofie, dat is toegepaste astrologie die je in klank en ritme je binnenwereld doet beleven. Hij maakt het creatieve innerlijke kind in je wakker.

Marion werkt als practitioner en instructor in de Healing Tao, Reiki, Quantum Touch en heeft een praktijk in hypnotherapie. Hierin  werkt zij onder andere met de muziek vanuit de horoscoop, zoals dat binnen Jaspis is ontwikkeld. Heling in de meest brede zin is haar focus, waarbij zij een heel skala aan methoden toepast, zoals EFT en EMDR. Zij staat ook op het Healing Field.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Nicolaas de Jong
Organisatie: 
Jaspis School
Woonplaats: 
Rotterdam
Telefoonnummer: 
06-40228769
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Jaspis School

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling