Werken met je Lichaams-Elementwezen

Werken met je Lichaams-Elementwezen
Jaspis School
Workshop, Persoonlijke ontwikkeling

Ons lichaam wordt gedragen en onderhouden door een natuurwezen, dat ons door alle aarde-incarnaties begeleidt. Hij is zeer vertrouwd met ons reilen en zeilen, en kan ons leren inzien waarin we ons nog kunnen ontwikkelen.

Met hem leren werken helpt je op je verdere weg. We kijken met ons gevoel naar binnen en luisteren en maken zo contact met hem.

Wordt gehouden op:Over de docenten

Marion Groenendal en Nicolaas de Jong van de Jaspis School verbinden de esoterische tradities van oost en west met elkaar. Marion vanuit het Tibetaans Boeddhisme, Reiki en de Healing Tao, Nicolaas vanuit de Kelten, Germanen, Indianen, Tempeliers en Antroposofie. Marion werkt als practitioner en instructor in de Healing Tao, Reiki, Quantum Touch en hypnotherapie. Zij werkt met de muziek vanuit de horoscoop. Nicolaas geeft opleidingen in innerlijke ontwikkeling, werken met elementwezens en landschapsheling. Hij werkt met kunstzinnige methoden om jezelf innerlijk te ontdekken, vanuit de astrosofie, dat is toegepaste astrologie die je in klank en ritme je binnenwereld doet beleven.

 

 

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Nicolaas de Jong
Organisatie: 
Jaspis School
Woonplaats: 
Nieuw-Lekkerland
Telefoonnummer: 
06-40228769
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Jaspis School

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling