Liederen van de Innerlijke Tempel


De informatie op deze pagina is verouderd. Vanaf 1 januari zal je op de website de informatie vinden over het Eigentijds Festival 2019 in Vierhouten. Sta je niet in ons bestand, maar wil je wel op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Liederen van de Innerlijke Tempel
Liederen van de Innerlijke Tempel
Nicolaas de Jong, Jaspis
Overige activiteit, Mystiek

Muziek van de binnenwereld als twee mensen elkaar werkelijk ontmoeten. Hun gevoelens worden uitgedrukt door de muziek. Die nemen je mee door de stemmingen van je eigen eigen binnenwereld met de organen, waar je je eigen roerselen kunt beleven.

Ze geven je toegang tot de tere en soms meer intense gevoelens waaruit je ziel bestaat. Dat vormt een zachte basis voor contemplatie op de muziek, waarbij de poëtische woorden je mee kunnen nemen naar niet-vermoede oorden in jezelf. Laat je meevoeren door de soms betoverende zang, vooral waar de alchemistische samenzang tussen Nicolaas en Marion je kan doen verheffen.

Deze liederen zijn geschreven op de muziek van de orgaanprocessen in ons, die stammen uit de bewegingen van de planeten. Zo verbinden zij je door de muziek met de kosmos.

Nicolaas de Jong: gitaar, lier, zang
Marion Groenendal: drum, zang

Youtube sample met mooie gevoelstekeningen: Intomen naar jou

Meer info vind je hier: https://www.runework.eu/product/cd-liederen-van-de-innerlijke-tempel-2/

Door wie

Jaspis is een school voor innerlijke ontwikkeling, werken met elementwezens en landschapsheling. Marion Groenendal en Nicolaas de Jong verbinden in de Jaspis School esoterische tradities van oost en west met elkaar. Marion vanuit het Tibetaans boeddhisme, Reiki en de Healing Tao, Nicolaas vanuit de Kelten, Germanen, Indianen, Tempeliers en Antroposofie. Het werken met energie en levenskrachten is hun beider focus, waarvoor ze praktische werkmethoden uit oost en west hebben verbonden.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Nicolaas de Jong
Organisatie: 
Jaspis School
Woonplaats: 
Rotterdam
Telefoonnummer: 
06-40228769
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Nicolaas de Jong, Jaspis

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling