Songs van de vijf polaire sterrenbeelden

Songs van de vijf polaire sterrenbeelden
Songs van de vijf polaire sterrenbeelden
Nicolaas de Jong, Jaspis
Overige activiteit, Mystiek

Een innerlijke muzikale reis langs deze sterrenbeelden en wat zij in ons teweeg brengen. Met mooie innerlijke schilderingen van wat zij in de ziel teweeg kunnen brengen, en waar ze je heen kunnen voeren.

De vijf noordpolaire sterrenbeelden die alle eens de poolster dragen, dat zijn de Draak, Lier, Zwaan, Kleine Beer en Cepheus, zijn elk een oerbeeld voor een van de lichamen en krachten in ons. In deze muziekstukken worden die werkingen in ons bezongen, en in mooie projecties worden de innerlijke processen getoond die ze in ons teweeg brengen. Dat maakt deze liederen tot esoterische kunst: je kunt jezelf erin terug vinden.

Een innerlijke reis langs deze belangrijke sterrenbeelden ontstaat zo. Laat je meevoeren langs ongekende wegen. Zie ook het youtube filmpje van Cepheus, dat geeft je alvast een indruk van wat je te wachten staat. Nicolaas schrijft al jaren muziek en muziektheater die de werkingen van de planeten en sterren doen beleven. Zie zijn muziekuitgaves voor enige voorbeelden.  

Door wie

Jaspis is een school voor innerlijke ontwikkeling, werken met elementwezens en landschapsheling. Marion Groenendal en Nicolaas de Jong verbinden in de Jaspis School esoterische tradities van oost en west met elkaar. Marion vanuit het Tibetaans boeddhisme, Reiki en de Healing Tao, Nicolaas vanuit de Kelten, Germanen, Indianen, Tempeliers en Antroposofie. Het werken met energie en levenskrachten is hun beider focus, waarvoor ze praktische werkmethoden uit oost en west hebben verbonden.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Nicolaas de Jong
Organisatie: 
Jaspis School
Woonplaats: 
Rotterdam
Telefoonnummer: 
06-40228769
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Nicolaas de Jong, Jaspis

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling