Dagelijks s'ochtends: Innerlijke Glimlach Meditatie met muziek

Innerlijke Glimlach Meditatie met muziek
Innerlijke Glimlach Meditatie met muziek
Jaspis School
Overige activiteit, Persoonlijke ontwikkeling

In een geleide meditatie word je naar je innerlijke organen gevoerd en kunt ervaren wat erin leeft. Het spel op de lier met de klanken en ritmen van je organen helpt je op deze innerlijke reis. Zo werk je op een zachte wijze een voor een je organen af en vult deze met helende levensenergie.

De Innerlijke Glimlachmeditatie vanuit de Healing Tao helpt je zacht en oordeelloos naar binnen kijken en je organen te ervaren. Het lierspel begeleidt je naar de organen. Chi training oftewel Levenskracht- training, Chi Kung voor contact met je organen, spieren en pezen en een goede doorstroming. Het gaat om jezelf accepteren in liefde. Marion geeft trainingen in de Healing Tao en is al meer dan 20 jaar practitioner en sinds kort ook instructor.

Dagelijks van 8.30 - 9.30 uur.
Inschrijven hiervoor is niet nodig. 

Over de docenten

Jaspis is een school voor innerlijke ontwikkeling, werken met elementwezens en landschapsheling. Marion Groenendal en Nicolaas de Jong verbinden in de Jaspis School esoterische tradities van oost en west met elkaar. Marion vanuit het Tibetaans boeddhisme, Reiki en de Healing Tao, Nicolaas vanuit de Kelten, Germanen, Indianen, Tempeliers en Antroposofie. Het werken met energie en levenskrachten is hun beider focus, waarvoor ze praktische werkmethoden uit oost en west hebben verbonden.

Marion werkt als practitioner en instructor in de Healing Tao, Reiki, Quantum Touch en heeft een praktijk in hypnotherapie. Hierin  werkt zij onder andere met de muziek vanuit de horoscoop, zoals dat binnen Jaspis is ontwikkeld. Heling in de meest brede zin is haar focus, waarbij zij een heel skala aan methoden toepast, zoals EFT en EMDR. Zij staat ook op het Healing Field.

Nicolaas M. de Jong geeft opleidingen in innerlijke ontwikkeling, werken met elementwezens en landschapsheling. Hij leert je met praktische en kunstzinnige methoden hoe je jezelf innerlijk kunt ontdekken door je organen als zielewerkingen te herkennen, en je hogere zintuigen, gelegen op je chakra's, te ontwikkelen, zodat je innerlijk groeit en leert helderzien, helder horen/voelen en helder willen (intuïtie). Hier vanuit kun je jezelf en ook je omgeving helen en verder ontwikkelen. Hij werkt vanuit de astrosofie, dat is toegepaste astrologie die je in klank en ritme je binnenwereld doet beleven. Hij maakt het creatieve innerlijke kind in je wakker.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Marion Groenendal
Organisatie: 
Jaspis School
Woonplaats: 
Rotterdam
Telefoonnummer: 
06-40228769
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Jaspis School

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling