Wek je Zelfheling met Quantum Touch

Wek je Zelfheling met Quantum Touch
Wek je Zelfheling met Quantum Touch
Jaspis School
Workshop, Persoonlijke ontwikkeling

De simpele maar doelmatige handvatten voor heling met Quantum Touch worden voorgedaan en geoefend. Natuurlijke bronnen worden daarbij aangesproken en toegepast op jezelf en ook op anderen. Je werkt met adem, kleur en klank.

En met aandacht, je afstemmen op en resoneren met een positieve intentie. Praktisch, doeltreffend en superleuk om te doen.

Geen voorkennis nodig, de zelfheling zit in je. Het helpt je om blijer, zelfverantwoordelijker en gezonder in je leven en je werk staan.

 

Wordt gehouden op:



Over de docenten

Marion Groenendal en Nicolaas de Jong van de Jaspis School verbinden de esoterische tradities van oost en west met elkaar. Marion vanuit het Tibetaans Boeddhisme, Reiki en de Healing Tao, Nicolaas vanuit de Kelten, Germanen, Indianen, Tempeliers en Antroposofie. Marion werkt als practitioner en instructor in de Healing Tao, Reiki, Quantum Touch en hypnotherapie. Zij werkt met de muziek vanuit de horoscoop. Nicolaas geeft opleidingen in innerlijke ontwikkeling, werken met elementwezens en landschapsheling. Hij werkt met kunstzinnige methoden om jezelf innerlijk te ontdekken, vanuit de astrosofie, dat is toegepaste astrologie die je in klank en ritme je binnenwereld doet beleven.

 

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Marion Groenendal
Organisatie: 
Jaspis School
Woonplaats: 
Nieuw-Lekkerland
Telefoonnummer: 
06-40228769
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Jaspis School

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling