Quantum Touch

Quantum Touch
Quantum Touch
Jaspis School
Workshop, Persoonlijke ontwikkeling

Door deze methode wordt het zelfhelende vermogen gewekt en gericht. Met de body sweep wek je je eigen helende energie op. Je leert de eerste vaardigheden door je aandacht en energie te richten. De behandelde is de heler, de behandelaar schept alleen maar de mogelijkheid daartoe. 

De simpele maar doelmatige handvatten voor heling met Quantum Touch worden voorgedaan en geoefend. Natuurlijke bronnen worden daarbij aangesproken en toegepast op jezelf en ook op anderen. Je werkt met adem, kleur en klank. En met aandacht, je afstemmen op en resoneren met een positieve intentie.

Praktisch, doeltreffend en superleuk om te doen. Het helpt je om blijer, zelfverantwoordelijker en gezonder in je leven en je werk staan. Voorkomt ziekteverzuim en werkt preventief, voor jezelf of een ander. – nuchter – helder – bewustzijnstechnieken – ademtechnieken – voor iedereen te leren – en natuurlijk je doelen bereiken. Complementair, aansluitend, Mindful, Heartful, Joyful.

 

Wordt gehouden op:Over de docenten

Jaspis is een school voor innerlijke ontwikkeling, werken met elementwezens en landschapsheling. Marion Groenendal en Nicolaas de Jong verbinden in de Jaspis School esoterische tradities van oost en west met elkaar. Marion vanuit het Tibetaans boeddhisme, Reiki en de Healing Tao, Nicolaas vanuit de Kelten, Germanen, Indianen, Tempeliers en Antroposofie. Het werken met energie en levenskrachten is hun beider focus, waarvoor ze praktische werkmethoden uit oost en west hebben verbonden.

Marion werkt als practitioner en instructor in de Healing Tao, Reiki, Quantum Touch en heeft een praktijk in hypnotherapie. Hierin  werkt zij onder andere met de muziek vanuit de horoscoop, zoals dat binnen Jaspis is ontwikkeld. Heling in de meest brede zin is haar focus, waarbij zij een heel skala aan methoden toepast, zoals EFT en EMDR. Zij staat ook op het Healing Field.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Marion Groenendal
Organisatie: 
Jaspis School
Woonplaats: 
Rotterdam
Telefoonnummer: 
06-40228769
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Jaspis School

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling