De dubbelganger en gevallen engelen

De dubbelganger en gevallen engelen
Jaspis School
Lezing, Persoonlijke ontwikkeling

Alle tegenwerkingen, zowel in en om je heen, zijn aspect van jezelf die je nog niet helder hebt, en waaraan vaak anderen zich kunnen stoten. Ook hangen ze veelal samen met alles wat we in de cultuur als tegenwerkingen kunnen ervaren. Hierachter werken gevallen engelen, die hun thuisoord hebben in een van de negen onderaardse sferen.

Deze sferen en de erin huizende wezens worden een voor een beschreven, zodat je die ook in jezelf en je omgeving kunt leren herkennen, en ze zo omvormen ten goede. Nicolaas deed jarenlang werk in de onderaardse sferen op met name gewonde plaatsen, zoals voormalige slagvelden en concentratiekampen. Dit is opgeschreven in het boek ‘De Transformatie van de Duisternis door het Hart – Werken met Gevallen Engelen in de Onderaardse Sferen’. Met een powerpoint presentatie wordt dit verhelderd.

Door wie

Jaspis is een school voor innerlijke ontwikkeling, werken met elementwezens en landschapsheling. Marion Groenendal en Nicolaas de Jong verbinden in de Jaspis School esoterische tradities van oost en west met elkaar. Marion vanuit het Tibetaans boeddhisme, Reiki en de Healing Tao, Nicolaas vanuit de Kelten, Germanen, Indianen, Tempeliers en Antroposofie. Het werken met energie en levenskrachten is hun beider focus, waarvoor ze praktische werkmethoden uit oost en west hebben verbonden.

Nicolaas M. de Jong geeft opleidingen in innerlijke ontwikkeling, werken met elementwezens en landschapsheling. Hij leert je met praktische en kunstzinnige methoden hoe je jezelf innerlijk kunt ontdekken door je organen als zielewerkingen te herkennen, en je hogere zintuigen, gelegen op je chakra's, te ontwikkelen, zodat je innerlijk groeit en leert helderzien, helder horen/voelen en helder willen (intuïtie). Hier vanuit kun je jezelf en ook je omgeving helen en verder ontwikkelen. Hij werkt vanuit de astrosofie, dat is toegepaste astrologie die je in klank en ritme je binnenwereld doet beleven. Hij maakt het creatieve innerlijke kind in je wakker.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Nicolaas de Jong
Organisatie: 
Jaspis School
Woonplaats: 
Rotterdam
Telefoonnummer: 
06-40228769
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Jaspis School

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling