Een Tibetaans gedicht maken en Ho’oponopono vergevingsritueel.

Een Tibetaans gedicht maken en Ho’oponopono vergevingsritueel.
Een Tibetaans gedicht maken en Ho’oponopono vergevingsritueel.
Jago Koch, Heel je wezen
Workshop, Persoonlijke ontwikkeling

Een Pantoum is een Tibetaans gedicht die een spiegel kan zijn voor wat er diep in jezelf leeft. Door zijn speciale vorm van maken wordt er op een innerlijke vraag in diepste essentie inzicht gegeven.

De workshop heeft de vorm van een ritueel. We beginnen met muziek en dans, verbinden ons met de elementen en met elkaar. We creëren een sacred space en gaan dan de weg naar binnen. Vanzelf wordt duidelijk waar je nog helderheid over wilt krijgen. Je wordt dan begeleid bij het maken van het Tibetaans gedicht wat op zich vrij eenvoudig is. Het resultaat is altijd weer mooi en verrassend en kan veel inzicht geven. Het ho'oponopono vergevings ritueel helpt om datgene wat je nog beperkt, los te laten.

Wordt gehouden op:Over de docent

Jago studeerde klinische psychologie, vanaf zijn 25e jaar begon zijn innerlijke reis van zelfbezinning en zelfontplooiing naar zelfherkenning. Jago is healer en yoga & qigong leraar. Hij begeleidt mensen individueel met o.a. Cranio-sacraal therapie en verschillende healing vormen. In groepen geeft hij yoga & qigong en workshops o.a. met mantrazang en rituelen. Hij geeft al 14 jaar met verschillende musici klankconcerten. In al zijn werkzaamheden is er een liefdevolle open sfeer waarin spanningen, beperkende condities, oude emoties en overtuigingen makkelijk vrij kunnen komen en doorzien kunnen worden. Er komt dan ruimte om weer te herkennen  wat je werkelijk bent. Daar zijn geen woorden voor, eigenlijk weet je het altijd al. Er is een diep verlangen in jezelf naar iets wat nooit weg is geweest. Als dat weer herkend wordt is er werkelijk bevrijding.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Hago Koch
Organisatie: 
Heel je wezen
Woonplaats: 
Zeist
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Jago Koch, Heel je wezen

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling