Healing Qigong for Body, Mind & Soul

Healing Qigong for Body, Mind & Soul
Jago Koch, Heel je wezen
Workshop, Persoonlijke ontwikkeling

Qigong betekent het cultiveren, onderhouden van je lichaamsenergie. In deze workshop gaan we staand verschillende lichamelijke qigong oefeningen uitvoeren om de meridianen te reinigen en organen te versterken. Het lichaam wordt weer in balans gebracht. Zittend gaan we werken met subtiele energetische oefeningen, meditatieve oefeningen en spirituele handgebaren (mudras). 

De oefeningen helpen je om op dieper niveau spanningen los te laten en je weer te verbinden met de bron van creatie, je essentie van onvoorwaardelijk zijn. Je gaat ontdekken wie je werkelijk bent, helemaal thuiskomen bij je Zelf. Weer in je oorspronkelijk kracht komen en vandaaruit gaan leven. Dit is geen sprookje, je bent het nu!! Ervaar het. 

Wordt gehouden op:Over de docent

Jago studeerde klinische psychologie, vanaf zijn 25e jaar begon zijn innerlijke reis van zelfbezinning en zelfontplooiing naar zelfherkenning. Jago is healer  en yoga & qigong leraar. Hij begeleidt mensen individueel met o.a. Cranio-sacraal therapie en verschillende healing vormen. In groepen geeft hij  yoga & qigong en workshops o.a. met mantrazang en rituelen. Hij geeft al 14 jaar met verschillende musici klankconcerten. In al zijn werkzaamheden is er een liefdevolle open sfeer waarin spanningen, beperkende condities, oude emoties en overtuigingen makkelijk vrij kunnen komen en doorzien kunnen worden. Er komt dan ruimte om weer te  herkennen wat je werkelijk bent. Daar zijn geen woorden voor, eigenlijk weet je het altijd al. Er is een diep verlangen in jezelf naar iets wat nooit weg is geweest. Als dat weer herkend wordt is er werkelijk bevrijding.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Jago Koch
Organisatie: 
Heel je wezen
Woonplaats: 
Zeist
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Jago Koch, Heel je wezen

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling