Je helende stem ontdekken

Je helende stem ontdekken
Yvonne en Jago, Heel je wezen
Workshop, Persoonlijke ontwikkeling

Onze stem kan op allerlei manieren klinken. De klanken zijn een drager van energie. In deze workshop ga je steeds meer bewust worden van de energie van klanken en deze vanuit je diepste wezen in alle puurheid laten horen.

In deze workshop beginnen we actief met beweging en klankexpressie. Vervolgens gaan we met de klank een weg naar binnen waarin je de energetische werking je stem en klank kan  gaan ervaren met zachte yoga-, qigong- , taoistische oefeningen en ademwerk. Je kan de klank steeds meer als energie in het lichaam gaan ervaren en je hart open laten gaan.

Alle dimensies van klank worden voelbaar als de oorspronkelijk klank vanuit je hart weer kan vrijkomen en gehoord mag worden. Als afsluiting gaan we elkaar daarmee een klankhealing geven. Het mooiste geschenk wat je kan geven en ontvangen. 

Wordt gehouden op:Over de docenten

Jago studeerde klinische psychologie, vanaf zijn 25e jaar begon zijn innerlijke reis van zelfbezinning en zelfontplooiing naar zelfherkenning.  Jago is healer  en yoga & qigong leraar.  Hij begeleidt mensen individueel met o.a. Cranio-sacraal therapie en verschillende healing vormen. In groepen geeft hij  yoga & qigong en  workshops o.a. met mantrazang en rituelen. Hij geeft al 14 jaar met verschillende musici klankconcerten.  In al zijn werkzaamheden is er een liefdevolle open sfeer waarin spanningen, beperkende condities, oude emoties en overtuigingen makkelijk vrij kunnen komen en doorzien kunnen worden. Er komt dan ruimte om weer te  herkennen  wat je werkelijk bent. Daar zijn geen woorden voor, eigenlijk weet je het altijd al. Er is een diep verlangen in jezelf naar iets wat nooit weg is geweest. Als dat weer herkend wordt is er werkelijk bevrijding.

Het is Yvonne Driehuis haar missie heling en genezing te brengen op grond van ieder’s oorspronkelijke blauwdruk. Via het tot op weefselnivo liefdevol doorvoelen en in zachtheid bewust ontvangen heb ik m’n bagage kunnen transformeren naar helend bewustzijn, en kunnen verfijnen als instrument. Ik begeleid individueel mensen op hun levenspad: Biodynamische Cranio Sacraal, liefdevolle bedding en lichtheid, evt.klank, zang en trom, teneinde vrij te mogen zetten wat verstrikt heeft gezeten en zal hen die support bieden opdat ieder zijn/haar missie op aarde kan verwezenlijken. In de groep begeleid ik ’t proces via Klankhealing en Meditatieve Lichaamsreizen.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Jago Koch
Organisatie: 
Heel je wezen
Woonplaats: 
Zeist
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Yvonne en Jago, Heel je wezen

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling