Self Healing met Jin Shin Jyutsu

Self Healing met Jin Shin Jyutsu
Jago Koch, Heel je wezen
Workshop, Persoonlijke ontwikkeling

De Jin Shin Jyutsu geneeswijze komt voort uit hele oude kennis uit Azië, over energiestromen in het lichaam,  Je leert in deze workshop hoe je zelf je lichaam weer in balans kan brengen.

In deze workshop gaan we op een eenvoudige manier op een diepere laag de energie stromen in je lichaam herstellen en vitaliseren. Jin Shin Jyutsu werkt op 26 energie sloten, waar stagnatie kan optreden en laat de energie weer doorstromen. Zittend op een stoel leer je technieken die je snel en praktisch op jezelf kan toepassen Afsluitend kan je ervaren hoe het is om een ander te behandelen en om te ontvangen. 

Wordt gehouden op:Over de docent

Jago studeerde klinische psychologie, vanaf zijn 25e jaar begon zijn innerlijke reis van zelfbezinning en zelfontplooiing naar zelfherkenning. Jago is healer en yoga & qigong leraar. Hij begeleidt mensen individueel met o.a. Cranio-sacraal therapie en verschillende healing vormen. In groepen geeft hij yoga & qigong en  workshops o.a. met mantrazang en rituelen. Hij geeft al 14 jaar met verschillende musici klankconcerten. In al zijn werkzaamheden is er een liefdevolle open sfeer waarin spanningen, beperkende condities, oude emoties en overtuigingen makkelijk vrij kunnen komen en doorzien kunnen worden. Er komt dan ruimte om weer te  herkennen  wat je werkelijk bent. Daar zijn geen woorden voor, eigenlijk weet je het altijd al. Er is een diep verlangen in jezelf naar iets wat nooit weg is geweest. Als dat weer herkend wordt is er werkelijk bevrijding.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Jago Koch
Organisatie: 
Heel je wezen
Woonplaats: 
Zeist
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Jago Koch, Heel je wezen

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling