Self Healing met Jin Shin Jyutsu

In 2021 wordt het Eigentijds Festival gehouden op Ecolonie van zaterdag 26 juni t/m vrijdag 2 juli. De inhoud op deze website is op dit moment verouderd. Begin 2021 wordt deze geupdate, inschrijven is mogelijk vanaf 1 februari 2021. Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen & nieuws? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. 
 
Self Healing met Jin Shin Jyutsu
Jago Koch, Poort van Licht
Workshop, Persoonlijke ontwikkeling

De Jin Shin Jyutsu geneeswijze komt voort uit hele oude kennis uit Azië, over energiestromen in het lichaam. Je leert in deze workshop hoe je zelf je lichaam weer in balans kan brengen. In deze workshop gaan we op een eenvoudige manier op een diepere laag de energiestromen in je lichaam herstellen en vitaliseren.

Jin Shin Jyutsu werkt op 26 energiesloten waar stagnatie kan optreden, en laat de energie weer doorstromen. Zittend op een stoel leer je technieken die je snel en praktisch op jezelf kan toepassen. Afsluitend kan je ervaren hoe het is om een ander te behandelen en om deze te ontvangen.

Over de docent

Jago is healer en yoga & qigong leraar. In al zijn werkzaamheden staat naast het loslaten van spanningen, steeds meer het terugkeren naar je essentie op de voorgrond. In een diepe ontspanning kunnen beperkende condities, oude emoties, overtuigingen en houdingen makkelijk vrijkomen. Er komt dan ruimte om weer herkennen wie je werkelijk bent. Daar zijn geen woorden voor nodig, eigenlijk wist je het altijd al. Er is een diep verlangen in jezelf naar iets wat nooit weg is geweest.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Jago Koch
Organisatie: 
Poort van Licht
Woonplaats: 
Zeist
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Jago Koch, Poort van Licht

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling