Mannen-Vrouwen Vergeef Ritueel

Mannen-Vrouwen Vergeef Ritueel
Yvonne Driehuis, Poort van Licht
Workshop, Persoonlijke ontwikkeling

In onze route door vele levens hebben wij opgelegde beperkende condities opgelopen en in onze levens persoonlijk gemaakt. We zijn uit onze oorspronkelijke kracht gegaan in MAN-zijn en VROUW-zijn. We worden uitgenodigd onszelf diep in de ogen te schouwen en vergeving aan te bieden aan onze eigen en aan de andere sekse. Dit doen we via een Ho'oponopono–ritueel.

In onze eeuwenlange route door vele levens hebben wij mensen opgelegde beperkende condities en overtuigingen opgelopen en in de uitwerkingen van onze persoonlijke levens eigen gemaakt. Dat wil zeggen: we zijn ze gaan geloven, en hebben ze uitgeleefd. We zijn mee gegaan in vaste gedachten- en vormpatronen over man-zijn, vrouw-zijn, en vooral: hoe we vinden dat die andere vrouw, die andere man had zullen zijn.

Dit heeft tot veel misverstanden en pijn geleid. We hebben voorschriften en voorgeschreven gedragingen macht gegeven en zijn uit onze eigen kracht gestapt. Deze huidige tijd nodigt uit om het echt UIT geleefd te laten zijn, om in harmonie met al-wat-leeft te zijn in pure vorm. Onze werkelijke eigen essentie bekrachtigen. In deze ont-moet workshop bewegen we en staan we stil in deze gevoelens en sensaties ten einde ze uit onze cellen los te laten komen, en ons te verbinden met ons werkelijke Man zijn, ons werkelijke Vrouw zijn.

In ontmoeting met elkaar worden we uitgenodigd onszelf diep in de ogen te schouwen en vergeving aan te bieden aan onze eigen en aan de andere sekse. Dit doen we via een Ho'oponopono–ritueel. 

Over de docent

Het is Yvonne Driehuis haar missie heling en genezing te brengen op grond van ieder’s oorspronkelijke blauwdruk. Via het tot op weefselnivo liefdevol doorvoelen en in zachtheid bewust ontvangen heb ik m’n bagage kunnen transformeren naar helend bewustzijn, en kunnen verfijnen als instrument. Ik begeleid individueel mensen op hun levenspad: Biodynamische Cranio Sacraal, liefdevolle bedding en lichtheid, evt.klank, zang en trom, teneinde vrij te mogen zetten wat verstrikt heeft gezeten en zal hen die support bieden opdat ieder zijn/haar missie op aarde kan verwezenlijken. In de groep begeleid ik ’t proces via Klankhealing en Meditatieve Lichaamsreizen.

Jago studeerde klinische psychologie, vanaf zijn 25e jaar begon zijn innerlijke reis van zelfbezinning en zelfontplooiing naar zelfherkenning. Jago is healer en yoga & qigong leraar. Hij begeleidt mensen individueel met o.a. Cranio-sacraal therapie en verschillende healing vormen. In groepen geeft hij  yoga & qigong en workshops o.a. met mantrazang en rituelen. Hij geeft al 14 jaar met verschillende musici klankconcerten. In al zijn werkzaamheden is er een liefdevolle open sfeer waarin spanningen, beperkende condities, oude emoties en overtuigingen makkelijk vrij kunnen komen en doorzien kunnen worden. Er komt dan ruimte om weer te  herkennen  wat je werkelijk bent. Daar zijn geen woorden voor, eigenlijk weet je het altijd al. Er is een diep verlangen in jezelf naar iets wat nooit weg is geweest. Als dat weer herkend wordt is er werkelijk bevrijding.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Yvonne Driehuis
Organisatie: 
Poort van Licht
Woonplaats: 
Utrecht
Telefoonnummer: 
0031624804264
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Yvonne Driehuis, Poort van Licht

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling