Water Meditatie Beleving bij Forge Neuve

Water Meditatie Beleving bij Forge Neuve
Water Meditatie Beleving bij Forge Neuve
Yvonne Driehuis, Poort van Licht
Workshop, Mystiek

Het levendige van levend en levenskrachtig water bezongen, beleefd, toegelicht en in jezelf verankerd in Forge Neuve. Met zwemmen toe.

Jullie worden welkom geheten bij het theehuis Forge Neuve. Vandaar maken we een wandelingetje naar de vijver aan het startpunt van het Pad van de Gouden Driehoek. Bij aankomst hier zullen we gezamenlijk de windrichtingen openen, de elementen begroeten met het water en de waterwezens. We zingen een lied van respect voor en samenwerking met het water. Via een geleide reis zal de fysiologie van het levendige van levenskrachtig water toegelicht en beleefd worden. Dan volgt een meditatie: ‘De mens kijkt in de spiegel van zijn ziel, via zijn/haar/de natuur en zijn/haar lichaam’.

Bij mooi weer sluiten we af met een duik in het meer. Breng handdoek en zwempakken mee!

Wordt gehouden op:

  • Dinsdagmiddag: [189] Watermeditatie Beleving bij Forge Neuve
    Breng handdoek en zwempakken mee.
  • Donderdagavond: [190] Watermeditatie Beleving bij Forge Neuve
    Breng handdoek en zwempakken mee.


Over de docent

Het is Yvonne Driehuis haar missie heling en genezing te brengen op grond van ieder’s oorspronkelijke blauwdruk. Via het tot op weefselnivo liefdevol doorvoelen en in zachtheid bewust ontvangen heb ik m’n bagage kunnen transformeren naar helend bewustzijn, en kunnen verfijnen als instrument. Ik begeleid individueel mensen op hun levenspad: Biodynamische Cranio Sacraal, liefdevolle bedding en lichtheid, evt.klank, zang en trom, teneinde vrij te mogen zetten wat verstrikt heeft gezeten en zal hen die support bieden opdat ieder zijn/haar missie op aarde kan verwezenlijken. In de groep begeleid ik ’t proces via Klankhealing en Meditatieve Lichaamsreizen.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Yvonne Driehuis
Organisatie: 
Poort van Licht
Woonplaats: 
Utrecht
Telefoonnummer: 
0031624804264
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Yvonne Driehuis, Poort van Licht

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling