Kristalhelder gewaarzijn en beyond...

Kristalhelder gewaarzijn en beyond...
Yvonne Driehuis, Poort van Licht
Workshop, Mystiek

Het kristal in het centrum van je hoofd, in je pijnappelklier, opschonen en uitlijnen om helder bewust je pad verder te dromen.

Meditatieve geleide reis, begeleid met klank en trom, in de veilige bedding van de heilige schoot van de groep, waarin je je pijnappelklier en het kristal wat daar zetelt (in het midden van je hoofd/ 3de oog/ 6de chakra verkent, ‘m leert ontladen en ‘m schoon wist, je je cel-geheugen schoont, je Great Spirit aanroept en dankt, je ’m oplaadt, en uitlijnt met je prana-buis. Dan richt je je intuïtie schoon opnieuw naar buiten en ..... wat zie je dan?

Uitwisselen in 2-tallen. Einde: één groepsklank. Max. 14 deelnemers. Eerst scheppen we de Heilige Ruimte, dan werken we in twee-tallen, als begeleider staand, als ontvanger op een stoel, en vice versa, in één continu proces met workshopgever Yvonne en assistent Jago, beiden lichaamsgericht Cranio Sacraal Therapeut. 

Benodigdheden:
Dekentje, poefje voor onder je voeten, evt. blinddoek, flesje water. Er is geen pauze tijdens de workshop.

Wordt gehouden op:

  • Dinsdagochtend: [188] Kristalhelder gewaarzijn en beyond...
    Neem eigen dekentje, poefje, evt. blinddoek, flesje water mee.


Over de docenten

Het is Yovnne Driehuis haar missie heling en genezing te brengen op grond van ieder’s oorspronkelijke blauwdruk. Via het tot op weefselnivo liefdevol doorvoelen en in zachtheid bewust ontvangen heb ik m’n bagage kunnen transformeren naar helend bewustzijn, en kunnen verfijnen als instrument. Ik begeleid individueel mensen op hun levenspad; Biodynamische Cranio Sacraal, liefdevolle bedding en lichtheid, evt.klank, zang en trom, teneinde vrij te mogen zetten wat verstrikt heeft gezeten en zal hen die support bieden opdat ieder zijn/haar missie op aarde kan verwezenlijken. In de groep begeleid ik ’t proces via Klankhealing en Meditatieve Lichaamsreizen.

Jago studeerde klinische psychologie, vanaf zijn 25e jaar begon zijn innerlijke reis van zelfbezinning en zelfontplooiing naar zelfherkenning. Jago is healer en yoga & qigong leraar. Hij begeleidt mensen individueel met o.a. Cranio-sacraal therapie en verschillende healing vormen. In groepen geeft hij  yoga & qigong en workshops o.a. met mantrazang en rituelen. Hij geeft al 14 jaar met verschillende musici klankconcerten. In al zijn werkzaamheden is er een liefdevolle open sfeer waarin spanningen, beperkende condities, oude emoties en overtuigingen makkelijk vrij kunnen komen en doorzien kunnen worden. Er komt dan ruimte om weer te  herkennen  wat je werkelijk bent. Daar zijn geen woorden voor, eigenlijk weet je het altijd al. Er is een diep verlangen in jezelf naar iets wat nooit weg is geweest. Als dat weer herkend wordt is er werkelijk bevrijding.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Yvonne Driehuis
Organisatie: 
Poort van Licht
Woonplaats: 
Utrecht
Telefoonnummer: 
0031624804264
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Yvonne Driehuis, Poort van Licht

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling