Ik ben niet van deze wereld

Ik ben niet van deze wereld
Pauline Strijbis, 'Liefde komt tot leven'
Workshop, Persoonlijke ontwikkeling

Hoe ziet jouw wereld er meestal uit? Gedoe, gedonder, gehaast of rustig en vredig? Ben je je ervan bewust dat dit laatste je natuurlijke staat is? Hoe kun je hiernaar terugkeren? In deze workshop laat ik je het verschil ervaren tussen de gedonderwereld en de wonderwereld. Met welke bril kijk je naar de wereld? Wat geloof jij? Ervaar het effect. 

Deze workshop gaat over vergeving, en niet vergeving in de traditionele zin van het woord (jij hebt iets gedaan en ik zal het door de vingers zien, maar ondertussen ben je nog wel schuldig aan mijn pijn), maar het gaat over een verandering van waarneming. Is de wereld die jij ziet wel werkelijk? Weet je wel wie je bent? In essentie ben ik liefde en ben jij liefde. Neem iets mee om op te liggen.

Wordt gehouden op:Over de docent

Pauline Strijbis heeft een eigen bedrijf 'Liefde komt tot Leven'. Liefde komt via haar tot leven in dans (Biodanzafacilitator), in aanraking (Metamorfose Massage), in coaching (Transpersoonlijke Coach), in zorg voor het leven (Thuiszorg/Opruimcoach) en in creativiteit (Upcyclen). Pauline is ook medeoprichter van Ecodorp Bergen en besteed een groot deel van haar leven aan de opbouw van dit project. Op dit moment word zij enorm geinspireerd door de De Cursus in Wonderen en deelt hier graag over tijdens haar workshop en lezing. 

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Pauline Strijbis
Organisatie: 
'Liefde komt tot leven'
Woonplaats: 
Bergen
Telefoonnummer: 
+31642475615

Alle activiteiten van Pauline Strijbis, 'Liefde komt tot leven'

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling