Lichaamscommunicatie en Masseren

Lichaamscommunicatie en Masseren
Lichaamscommunicatie en Masseren
Hetty Meijer, Celestial Care
Workshop, Persoonlijke ontwikkeling

Leer in 1 workshop een complete massage geven van rug, schouder, nek en hoofd. Deze massage is meteen thuis toe te passen op de mensen om je heen (zittend, over kleding heen)! En geeft een opmerkelijke afname van spanning en stress. Toegankelijk en praktisch. Maar daarnaast gaan we vooral aan de slag met lichaamscommunicatie tijdens het masseren. Lichaamscommunicatie? Hoe dan?

Velen van ons zijn zich al bewust van energie van alles om ons heen en ervaren de energie van anderen. Hoe wordt je je echter bewust van lichaamscommunicatie tussen jou en de ander zonder te sturen? Zonder blokkade?

Via lichaamscommunicatie kan er veel informatie en wijsheid worden uitgewisseld. Daarvoor is het nodig om vanuit een neutrale staat van ‘Zijn’ te luisteren. Bereik je dit, dan is de impact van lichaamswerk zoals massage, vele malen dieper. Ervaar de subtiele kunsten van lichaamswerk. We gaan dus naast het aanleren van technieken, aan de slag met waarnemen, ervaren en voelen.

Over de docent

Mijn naam is Hetty Meijer. Ik heb een praktijk voor massagetherapie, lichaams- en ademwerk en meditatie/mindfulness. Ik begeleid en behandel mensen vanuit het motto ‘In de aanraking reik ik aan’ om jou te brengen van ‘Klacht naar Kracht’. Aanraken en aanreiken, letterlijk en figuurlijk. Tussen je lichaam en lijfelijke sensaties aan de ene kant en je psyche, je emoties en je gevoel aan de andere kant, bestaat namelijk een samenhang. Aan die samenhang wordt bij Celestial Care ten volle recht gedaan. Met mijn achtergrond als ervaren en kundige energetische- en massagetherapeut, maak ik gebruik van 5 natuurgeneeskundige principes: 1. Alles is energie, 2. Prikkeloverdracht, 3. Drainage, 4. Voeding en 5. Psyche.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Hetty Meijer
Organisatie: 
Celestial Care
Woonplaats: 
Deurne
Telefoonnummer: 
0655355769
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Hetty Meijer, Celestial Care

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling