Gemengde Zweethutceremonie

Gemengde Zweethutceremonie
Peter Bottelier
Workshop, Mystiek

In de zweethutceremonie kun je diepgang beleven. In de schoot van moeder aarde – de zweethut – kom je in aanraking met alle fysieke elementen. Herinner je waar je uit bestaat. Om op een unieke manier in overdrachtelijke zin opnieuw geboren te worden.

Wees uitgenodigd blokkades in je te transformeren met hulp van dit oeroude ritueel. Reinigen van geest en lichaam is gezond.

Gezamenlijk nodigen we met de steenceremonie de krachten uit, die we nodig hebben. Beslis zelf hoe je de zweethut in gaat (saridoek is een mogelijkheid of ongekleed). Er is ruimte om met woorden te delen in de vier zweethutrondes: Dankbaarheid en wensen, loslaten en uitnodigen.

Er wordt voldoende drinkwater tussendoor aangereikt. We zingen veel. Voeden het innerlijke vuur van verlangen. Laten ballast los. Transformeren en zijn. Voelen onze essentie als mens. Verbonden met alles wat leeft. Je hebt geen voorkennis nodig. Uitleg over ontstaan en symboliek van de zweethutceremonie volgen ter plekke. De zweethutceremonie duurt 6 uur.

Het is sterk aan te raden in de dagen erna tijd voor jezelf te reserveren, zodat de ervaring de ruimte krijgt na te werken. Vooraf 2 dagen geen alcohol nuttigen is een aanrader om eventuele hoofdpijn in de hut te vermijden.

Vind alleen plaats
 wanneer Corona-maatregelen dit toelaten. 

Over de docent

Peter Bottelier is een natuurverbonden mens. Hij leeft zijn passies voluit. Dat zijn het leven uitbundig leven, dansen, lachen en vrij zijn. Hij houdt ervan geleerde kennis en ervaringen op het gebied van dansexpressie, rituelen, sjamanisme en mannenwerk te delen. Specifiek is dat de kracht van mondeling delen van gedachten en gevoelens zittend in de cirkel vanuit het counciling gedachtengoed. En daarnaast het begeleiden van de reinigende en transformerende werking van de zweethutceremonie. En het dansen in de cirkel op soms diep rakende muziekstukken als begeleidend ritme.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Peter Bottelier
Woonplaats: 
Goesbeek
Telefoonnummer: 
06-41239830
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Peter Bottelier

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling