** Gemengde Zweethutceremonie Vanaf 14 Jaar

** Gemengde Zweethutceremonie Vanaf 14 Jaar
Peter Bottelier
Workshop, Mystiek

Geannuleerd ivm verplaatsing festival naar 22 t/m 29 augustus 2020. Achter Forge Neuve, op het gebied van Ecolonie, vind je een beschutte natuurplek waar je jezelf met deze gemengde zweethutceremonie lichamelijk en spiritueel kan reinigen. En waar je je kan verbinden met je wezenskern en met de fysieke elementen in en om je heen middels dit krachtige ritueel.

Ruimte, en tijd om stil te worden, te ademen, te zuchten, te zingen, te bidden voor alles wat je lief is, te danken, los te laten en alles wat je je wenst uit te nodigen. En je te herinneren hoe prachtig het leven is. Vrouwen in hun maantijd en kinderen vanaf 14 jaar zijn eveneens welkom. Het is jouw vrije keuze of je gekleed of zonder kleding zoals je geboren bent de zweethut in- en uitkruipt. Neem een voor jou belangrijk voorwerp voor op het altaar mee, zodat het energetisch wordt opgeladen. En neem het ook weer mee terug.

Ecolonie staat o.a. voor diepgang en daar past de zweethutceremonie heel goed bij om dit te kunnen ervaren in de donkerte van de aardmoeder.

Er is geen voorkennis nodig. Er wordt drinkwater tussen elke ronde in de zweethut uitgereikt. De zweethutceremonie duurt ca. 6 uur. Het is sterk aan te raden in de dagen erna tijd voor jezelf te reserveren, zodat de ervaring de ruimte krijgt na te werken.

Over de docent

Peter Bottelier's (1975) kracht is het vormgeven van fysieke en energetische ruimtes voor hartsverbinding en diepgang, waar je je veilig kunt voelen en authentiek mag zijn. Naast zijn werk als software ingenieur geeft hij sinds 2015 zelfervaringsworkshops zoals deelcirkels voor louter mannen gebaseerd op de counciling richtlijnen, ritmische cirkeldansen en menselijke zweethutceremonies met krachtige rituelen. Hij laat daarin zijn grote liefde voor het leven gecombineerd met alle kennis uit zelf genoten seminars en workshops instromen. Dat zijn natuur-georiënteerde procesbegeleiding, Wildnispädagogiek ("thuis zijn in de natuur"), sjamanisme (GAIA, Maori), dansworkshops (5-ritmes, ecstatic, cirkeldans, contact impro) en mannenwerk. Zijn zelfontwikkelingspad is begonnen in 2006, toen hij o.a. een aantal maanden vrijwilligerswerk op Ecolonie deed. De verbinding met Ecolonie voelt hij door het hebben ervaren van meerdere keren deelname aan het Eigentijdsfestival en sinds 2018 meedoen als workshopleider. Zijn grote liefde heeft hij op het Eigentijdsfestival in 2017 mogen ontmoeten, wat uiteraard de kroon gespannen heeft en een warm terugdenken aan deze bijzondere plek Ecolonie tot gevolg heeft – telkens weer.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Peter Bottelier
Woonplaats: 
Goesbeek
Telefoonnummer: 
06-41239830
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Peter Bottelier

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling