Zweethut ceremonie - Gemengd voor jong en oud en alles daar tussen in.

Zweethut ceremonie - Gemengd voor jong en oud en alles daar tussen in.
Peter Bottelier
Workshop, Mystiek

De zweethut ceremonie is er om diepgang te beleven. In de schoot van moeder aarde kom je in aanraking met alle fysieke elementen. Gezamenlijk nodigen we met de steenceremonie de krachten uit, die we nodig hebben. Het liefst naakt, zoals we geboren zijn, - maar je hebt de vrijheid dat anders te doen - gaan we de zweethut in.

Er is energetische ruimte om met woorden te delen in de vier zweethutrondes: Dankbaarheid, loslaten, uitnodigen, give away. We zingen onze kelen schor. Voeden het innerlijke vuur. Voelen onze essentie als mens. Verbonden met alles wat leeft. Om nieuw geboren te worden. Wees uitgenodigd jezelf toe te staan delen in je te transformeren met hulp van dit eeuwenoude ritueel. Reinig jezelf en daardoor energetisch ook je directe verwanten!

Er is geen voorkennis nodig. Uitleg over ontstaan en symboliek van de zweethut ceremonie volgen ter plekke. De zweethut ceremonie duurt een middag en een deel van de avond. Het is sterk aan te raden de dag erop de ochtend vrij te nemen, zodat de ervaring de ruimte krijgt na te werken.

 

Wordt gehouden op:

  • Vrijdagochtend: [139] Zweethutceremonie - Gemengd (deel 1 van 2)
    De zweethut duurt van 10.00 uur tot ongeveer 19.00. Selecteer daarom ook de middag workshop nummer 140.
  • Vrijdagmiddag: [140] Zweethutceremonie - Gemengd (deel 2 van 2)
    De zweethut duurt van 10.00 uur tot ongeveer 19.00. Selecteer daarom ook de ochtend workshop nummer 139.


Over de docent

Aloha, ik ben Peter Bottelier. Mijn hart brandt voor de liefde en de dans. Ik hou van het leven. Door verschillende opleidingen had ik de mogelijkheid diepgaand kennis op te doen van natuur-georiënteerde procesbegeleiding en de kracht van rituelen zoals de zweethut ceremonie en de cirkeldans. In talloze seminars heb ik zowel de grote kracht van de vrije dans, verschillende sjamaanse tradities (Maori-Sjamanisme en GAIA Sjamanisme) en mannenwerk mogen ervaren, wat duidelijk mijn levenspad gevormd heeft. In mijn aanbod cirkeldans, mannencirkel en zweethut ceremonie voor alleen mannen en voor mannen, vrouwen en kinderen gemengd stroomt al mijn kennis uit bovenstaande ervaring samen. En dat deel ik vanuit mijn hart heel graag met andere mensen!

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Peter Bottelier
Woonplaats: 
Nijmegen en Bodensee (Duitsland)
Telefoonnummer: 
0031 (0)6 41239830
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Peter Bottelier

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling