** Zweethutceremonie voor Mannen

** Zweethutceremonie voor Mannen
Peter Bottelier
Workshop, Mystiek

Geannuleerd ivm verplaatsing festival naar 22 t/m 29 augustus 2020. De zweethutceremonie is er om diepgang te beleven. In de schoot van moeder aarde kom je in aanraking met alle fysieke elementen. Gezamenlijk nodigen we met de steenceremonie de krachten uit, die we op dit moment nodig hebben. Het liefst zonder kleding, zoals we geboren zijn, - maar je hebt de vrijheid dat anders te doen - gaan we de zweethut in.

Er is ruimte en tijd om met woorden te delen in de vier zweethutrondes.

We zingen en wensen. Voeden het innerlijke vuur. Voelen onze essentie als man en mens. Verbonden met alles wat leeft. Om opnieuw geboren te worden. Wees uitgenodigd jezelf toe te staan delen in je te transformeren met hulp van dit eeuwenoude ritueel. Reinig jezelf en daardoor energetisch ook je directe verwanten. Als je wilt neem je een voor jou belangrijk voorwerp mee voor op het altaar, dat daar tijdens de zweethutceremonie energetisch wordt opgeladen. Na afloop neem je dit weer mee terug.

Er is geen voorkennis nodig. Er wordt drinkwater tussen elke ronde in de zweethut uitgereikt. De zweethutceremonie duurt ca. 6 uur. Het is sterk aan te raden in de dagen erna tijd voor jezelf te reserveren, zodat de ervaring de ruimte krijgt na te werken.

 

 

Over de docent

Peter Bottelier's (1975) kracht is het vormgeven van fysieke en energetische ruimtes voor hartsverbinding en diepgang, waar je je veilig kunt voelen en authentiek mag zijn. Naast zijn werk als software ingenieur geeft hij sinds 2015 zelfervaringsworkshops zoals deelcirkels voor louter mannen gebaseerd op de counciling richtlijnen, ritmische cirkeldansen en menselijke zweethutceremonies met krachtige rituelen. Hij laat daarin zijn grote liefde voor het leven gecombineerd met alle kennis uit zelf genoten seminars en workshops instromen. Dat zijn natuurgeoriënteerde procesbegeleiding, Wildnispädagogiek ("thuis zijn in de natuur"), sjamanisme (GAIA, Maori), dansworkshops (5-ritmes, ecstatic, cirkeldans, contact impro) en mannenwerk. Zijn zelfontwikkelingspad is begonnen in 2006, toen hij o.a. een aantal maanden vrijwilligerswerk op Ecolonie deed. De verbinding met Ecolonie voelt hij door het hebben ervaren van meerdere keren deelname aan het Eigentijds festival en sinds 2018 meedoen als workshopleider. Zijn grote liefde heeft hij op het Eigentijdsfestival in 2017 mogen ontmoeten, wat uiteraard de kroon gespannen heeft en een warm terugdenken aan deze bijzondere plek Ecolonie tot gevolg heeft – telkens weer.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Peter Bottelier
Woonplaats: 
Goesbeek
Telefoonnummer: 
06-41239830
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Peter Bottelier

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling