Cirkeldans "Ontmoeting in beweging"

Cirkeldans "Ontmoeting in beweging"
Peter Bottelier
Workshop, Persoonlijke ontwikkeling

Cirkeldans of sacrale dans is ritmische dans en eenvoudig te leren zonder voorkennis. Het gaat bij cirkeldans om het moment in beweging met jezelf en anderen te beleven. Er is ruimte om gevoelens te dansen. Vreugde, loslaten, wildheid en ook langzaam zijn. De muziekstukken komen meestal uit Europa en hebben soms een diepere boodschap of zijn verhalend.

In de kring is iedereen deel van het grote geheel. De cirkel nodigt je uit jezelf te zijn. Gedragen door de kracht van de cirkel verbonden met links en rechts een hand van een ander voelend. En in afwisseling jezelf te voelen en energetisch te voeden door je buurhanden los te laten en ze in de lucht vrij te bewegen of op je lichaam te leggen ter ondersteuning. Dansen met ogen dicht en voelen hoe je voeten door moeder aarde je lichaam dragen. Wippen in de lucht. Levenskracht dansen. Ervaar ook jij de kracht van de cirkeldans!

Website ter inspiratie:
 
 

Wordt gehouden op:Over de docent

Aloha, ik ben Peter Bottelier. Mijn hart brandt voor de liefde en de dans. Ik hou van het leven. Door verschillende opleidingen had ik de mogelijkheid diepgaand kennis op te doen van natuur-georiënteerde procesbegeleiding en de kracht van rituelen zoals de zweethut ceremonie en de cirkeldans. In talloze seminars heb ik zowel de grote kracht van de vrije dans, verschillende sjamaanse tradities (Maori-Sjamanisme en GAIA Sjamanisme) en mannenwerk mogen ervaren, wat duidelijk mijn levenspad gevormd heeft. In mijn aanbod cirkeldans, mannencirkel en zweethut ceremonie voor alleen mannen en voor mannen, vrouwen en kinderen gemengd stroomt al mijn kennis uit bovenstaande ervaring samen. En dat deel ik vanuit mijn hart heel graag met andere mensen!

 

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Peter Bottelier
Woonplaats: 
Nijmegen en Bodensee (Duitsland)
Telefoonnummer: 
0031 (0)6 41239830
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Peter Bottelier

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling