Ochtendopening Tanpura Meditatie

Ochtendopening Tanpura Meditatie
Hetty Meijer, Celestial Care
Overige activiteit, Persoonlijke ontwikkeling

De dag beginnen met meditatie maakt een groot verschil hoe we onze dag doorlopen en ervaren. Je dag krijgt een hele andere insteek als je begint met bewustwording vanuit jouw eigen midden. Laat je meevoeren op het tapijt van klanken van de Tanpura. Dit prachtige Indiaanse muziekinstrument resoneert diep in op al je cellen.

Het verlegt en ondersteunt je focus. Als vanzelf wordt het van binnen stil. Elke ochtend heeft een ander aandachtspunt of thema. We beginnen daarvoor gezamenlijk met het trekken van de dagkaart van De Kracht van het Wiel. De energie van het thema zal zich door de dag heen met je meebewegen. 

Meenemen: (meditatie)kussen en als het koud is een (fleece)deken.

Elke ochtend van 07.30 - 08.00 uur in de meditatiehut.

Door wie

Mijn naam is Hetty Meijer. Ik heb een praktijk voor massagetherapie, lichaams- en ademwerk en meditatie/mindfulness. Ik begeleid en behandel mensen vanuit het motto ‘In de aanraking reik ik aan’ om jou te brengen van ‘Klacht naar Kracht’. Aanraken en aanreiken, letterlijk en figuurlijk. Tussen je lichaam en lijfelijke sensaties aan de ene kant en je psyche, je emoties en je gevoel aan de andere kant, bestaat namelijk een samenhang. Aan die samenhang wordt bij Celestial Care ten volle recht gedaan. Met mijn achtergrond als ervaren en kundige energetische- en massagetherapeut, maak ik gebruik van 5 natuurgeneeskundige principes: 1. Alles is energie, 2. Prikkeloverdracht, 3. Drainage, 4. Voeding en 5. Psyche.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Hetty Meijer
Organisatie: 
Celestial Care
Woonplaats: 
Deurne
Telefoonnummer: 
0655355769
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Hetty Meijer, Celestial Care

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling