Reiki

Reiki
Somatic People
Individuele behandeling, Mystiek

Reiki is een Japanse techniek voor stressvermindering en ontspanning die ook het zelfherstellend vermogen van het lichaam aanspreekt. Het wordt beheerd door handoplegging en is gebaseerd op het idee dat een onzichtbare levenskracht energie door ons stroomt.

Als je levensenergie laag is, dan heb je meer kans omziek te worden of stress te ervaren, en als het hoog is, ben je beter in staat omgelukkig en gezond te zijn. In Japan wordt deze universele energie “Ki” genoemd, in China “Chi” en in India “Prana”. Anders dan bij een massage wordt er niet direct op de spieren gewerkt maar op het energiesysteem in het lichaam waarbij je energiehuishouding in balans wordt gebracht en de energie weer vrij kan stromen. Een Reiki behandeling werkt op fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel niveau.  

Na een behandeling voel je je ontspannen, opgeruimd en weer opgeladen. Het kan je ook inzichten geven op het gebied van je persoonlijke ontwikkeling en eventueel te nemen stappen.

Door wie

Somatic People is er voor mensen die door middel van lichaamswerk een natuurlijke en vanzelfsprekende verbinding met hun lichaam willen – mensen die ruimte en tijd maken voor hun gezondheid en ontwikkeling. Somatic People biedt lessen, cursussen en workshops aan in verschillende vormen van lichaamswerk, zoals meditatie, ademwerk, chi kung, yoga en massage. SP bestaat uit Robin Berkelmans, Tessa Overmars en Cleo Tjitrodipo.

  • Tessa Overmars is werkzaam als Yogadocent en Mindfulness Trainer en geeft tevens behandelingen, workshops en cursussen in massage.
  • Sinds jaar en dag traint Robin Berkelmans verschillende disciplines van dans, beweging en meditatie en wil dit graag delen met diegene die daar ook interesse in heeft. Zijn focus is gericht op authenticiteit, mobiliteit, persoonlijke ontwikkeling en gezondheid.
  • Masseren is Cleo Tjitrodipo met de paplepel ingegoten. Hij groeide op in de culturele smeltkroes van Suriname, in de Javaanse traditie waar massage technieken generaties lang van (groot)ouder op kind worden doorgegeven.

Meer informatie

Organisatie: 
Somatic People
Woonplaats: 
Den Bosch

Alle activiteiten van Somatic People

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling