Ik ben niet van deze wereld

Ik ben niet van deze wereld
Pauline Strijbis, 'Liefde komt tot leven'
Lezing, Persoonlijke ontwikkeling

Kan je jezelf soms ook zo eenzaam voelen? Zelfs temidden van gelijkgestemden. Of denken: "Ik kom van een andere planeet". Dankzij een Cursus in Wonderen ben ik erachter gekomen dat dit gevoel, deze gedachte niet werkelijk waar is. Hierover deel ik graag met jou.

Een Cursus in Wonderen is ontstaan na veel gedoe en gedonder in relationele sfeer met de uitspraak: "Er moet een andere manier zijn". De Cursus geeft mij veel inzicht in hoe relaties het slechtste in je naar boven kunnen halen of hoe ze voedend en liefdevol kunnen zijn. De essentie is een omslag in waarneming: het wonder.

Tijdens de lezing deel ik mijn inzichten over de keus hoe we de wereld zien en kun je de omslag in waarneming ook ervaren.

Door wie

Pauline Strijbis heeft een eigen bedrijf 'Liefde komt tot Leven'. Liefde komt via haar tot leven in dans (Biodanzafacilitator), in aanraking (Metamorfose Massage), in coaching (Transpersoonlijke Coach), in zorg voor het leven (Thuiszorg/Opruimcoach) en in creativiteit (Upcyclen). Pauline is ook medeoprichter van Ecodorp Bergen en besteed een groot deel van haar leven aan de opbouw van dit project. Op dit moment word zij enorm geinspireerd door de De Cursus in Wonderen en deelt hier graag over tijdens haar workshop en lezing.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Pauline Strijbis
Woonplaats: 
Bergen

Alle activiteiten van Pauline Strijbis, 'Liefde komt tot leven'

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling