Soundhealing

Soundhealing
Annette de Jong, The Sound of Life
Individuele behandeling, Persoonlijke ontwikkeling

Activeer de kracht van je zelfhelende vermogen. Ons lichaam bestaat voor 100% uit trilling. Klank is een van de oudste vormen die in vele culturen werd gebruikt voor heling en genezing. Soundhealing met de stem brengt je lichaam terug in zijn oorspronkelijke staat op celniveau. Het geeft een diepe ontspanning en brengt genezing. 

We werken met de stem als genezend instrument op het lichaam waardoor ‘blokkades’ die zich in een leven hebben gevormd in beweging worden gebracht en kunnen oplossen. Cellen herstructureren zich tot hun oorspronkelijke staat, waardoor evenwicht en harmonie ontstaan en de energie weer vrij kan stromen.

Soundhealing is breed toepasbaar op zowel fysiek, mentaal, emotioneel als energetisch niveau. Van diepe ontspanning, verlichting van pijn, oplossen van ontstekingen tot het herprogrammeren van emotionele trauma’s. Elke keer vind ik het een waar wonder als ik de resultaten zie die worden bereikt. 

The voice is the only instrument made my God. All other instruments were made by man. - Sufi saying  

Door wie

Door de weg van zang en stembevrijding is er een nieuwe wereld voor me open gegaan. Het gevoel van totale eenheid en harmonie. Het gevoel van thuiskomen. Deze ervaring heeft mij aangezet tot mijn verdere ontwikkeling met de stem. In India met Nada Yoga (yoga van de stem) en in Denemarken met soundhealing van Githa Ben-David, waar ik de kracht van de helende stem heb mogen ervaren en nu door mag geven. Ik ben enorm enthausiast en word heel blij van deze vorm van soundhealing en wat het kan betekenen voor anderen. Namaste.

Mijn naam is Tonnie Brands. Sinds mijn jeugd ben ik gefassineerd door de stem en de mogelijkheden hiervan. Tijdens het begin van mijn vaderschap heb ik vaak mijn stem ingezet om mijn kinderen in slaap te krijgen, dat werkte bijzondere goed. 10 jaar geleden heb ik een stembevrijdings jaar gevolgd bij Marius Engelbrecht. Daar beleefde ik tijdens het zingen vaak dat de engelen aanwezig waren en ons begeleiden. Later heb ik bij de Tibettaanse leraar Tenzin Wangyal Rinpoche de 5 helende klanken geleerd die in Tibet worden gebruikt om te genezen. Na een periode op Savita (woongemeenschap in Duitsland) gewoond te hebben ben ik naar India gegaan en heb daar nada yoga (stem yoga) gevolgd. Daarna ben ik het pad van Githa Ben David (zie you tube) met soundhealing gaan volgen. De engelen zijn weer terug samen met de wonderbaarlijke genezingen. Je stem is een wonder en het "beste" instrument om te genezen. Laat je genezen door de mogelijkheden van de stem.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Annette de Jong
Organisatie: 
The Sound of Life
Woonplaats: 
Amsterdam
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Annette de Jong, The Sound of Life

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling