Kennismaking Soundhealing

Kennismaking Soundhealing
Kennismaking Soundhealing
Annette de Jong, The Sound of Life
Workshop, Persoonlijke ontwikkeling

De stem is een wonder en wordt al sinds mensenheugenis ingezet voor genezing. In de workshop werken we met de stem als genezend instrument in en op het lichaam, met elementen uit de Nada Yoga, The Note from Heaven en de vijf Tibetaanse helende klanken. We laten zien en voelen welke vermogens de stem heeft tot genezing.

Dit doen we met een demonstratie stemgenezing en met meditatieve heilige en eenvoudige “healing tools” om je ware stem te bevrijden en je te laten ervaren wat de stem je kan geven om te verbinden met je eigen bron. Het is een kracht die je zelfhelende vermogen activeert en die voor iedereen altijd beschikbaar is.  “NADA BRAHMA” – DE WERELD IS GELUID!

Wordt gehouden op:Over de docent

Door de weg van zang en stembevrijding is er een nieuwe wereld voor me open gegaan. Het gevoel van totale eenheid en harmonie. Het gevoel van thuiskomen. Deze ervaring heeft mij aangezet tot mijn verdere ontwikkeling met de stem. In India met Nada Yoga (yoga van de stem) en in Denemarken met soundhealing van Githa Ben-David, waar ik de kracht van de helende stem heb mogen ervaren en nu door mag geven. Ik ben enorm enthausiast en word heel blij van deze vorm van soundhealing en wat het kan betekenen voor anderen. Namaste.

Mijn naam is Tonnie Brands. Sinds mijn jeugd ben ik gefassineerd door de stem en de mogelijkheden hiervan. Tijdens het begin van mijn vaderschap heb ik vaak mijn stem ingezet om mijn kinderen in slaap te krijgen, dat werkte bijzondere goed. 10 jaar geleden heb ik een stembevrijdings jaar gevolgd bij Marius Engelbrecht. Daar beleefde ik tijdens het zingen vaak dat de engelen aanwezig waren en ons begeleiden. Later heb ik bij de Tibettaanse leraar Tenzin Wangyal Rinpoche de 5 helende klanken geleerd die in Tibet worden gebruikt om te genezen. Na een periode op Savita (woongemeenschap in Duitsland) gewoond te hebben ben ik naar India gegaan en heb daar nada yoga (stem yoga) gevolgd. Daarna ben ik het pad van Githa Ben David (zie you tube) met soundhealing gaan volgen. De engelen zijn weer terug samen met de wonderbaarlijke genezingen. Je stem is een wonder en het "beste" instrument om te genezen. Laat je genezen door de mogelijkheden van de stem.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Annette de Jong
Organisatie: 
The Sound of Life
Woonplaats: 
Amsterdam
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Annette de Jong, The Sound of Life

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling