Terugkeren naar de Stilte in Jezelf

In 2021 wordt het Eigentijds Festival gehouden op Ecolonie van zaterdag 26 juni t/m vrijdag 2 juli. De inhoud op deze website is op dit moment verouderd. Begin 2021 wordt deze geupdate, inschrijven is mogelijk vanaf 1 februari 2021. Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen & nieuws? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. 
 
Terugkeren naar de Stilte in Jezelf
Jago Koch, Poort van Licht
Workshop, Persoonlijke ontwikkeling

Meestal zijn we zo druk in ons hoofd dat we de stilte in onszelf kwijt zijn. Die ga je in deze workshop herontdekken, met qigong oefeningen, meditatieve oefeningen en het reciteren en zingen van mantras. Hierdoor kan je bewustzijn zich diep ontspannen. Een stilte in jezelf kan weer herkend worden.

 

Over de docent

Jago is healer en yoga & qigong leraar. In al zijn werkzaamheden staat naast het loslaten van spanningen, steeds meer het terugkeren naar je essentie op de voorgrond. In een diepe ontspanning kunnen beperkende condities, oude emoties, overtuigingen en houdingen makkelijk vrijkomen. Er komt dan ruimte om weer herkennen wie je werkelijk bent. Daar zijn geen woorden voor nodig, eigenlijk wist je het altijd al. Er is een diep verlangen in jezelf naar iets wat nooit weg is geweest.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Jago Koch
Organisatie: 
Poort van Licht
Woonplaats: 
Zeist
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Jago Koch, Poort van Licht

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling