terugkeren naar je oorspronkelijke zelf

terugkeren naar je oorspronkelijke zelf
Jago Koch, Heel je wezen
Workshop, Persoonlijke ontwikkeling

We kennen allemaal een verlangen naar gelukkig zijn, in de liefde of anderszins. Als het gevonden wordt blijkt dat geluk toch vaak betrekkelijk. We zoeken het geluk buiten onszelf, terwijl de weg naar binnen je juist opent voor werkelijk liefde voorbij aan alle condities. Een liefde die je zelf bent.

In deze workshop worden verschillende wijzen aangereikt voor het herkennen van een oorspronkelijk sfeer van openheid, van onvoorwaardelijke liefde en licht.

Met subtiele energetische en meditatieve oefeningen, mudras en mantras kan er helderheid en inzicht komen, een terugkeren naar je oorspronkelijke zelf

Wordt gehouden op:Over de docent

Jago studeerde klinische psychologie, vanaf zijn 25e jaar begon zijn innerlijke reis van zelfbezinning en zelfontplooiing naar zelfherkenning. Jago is healer en yoga & qigong leraar. Hij begeleidt mensen individueel met o.a. Cranio-sacraal therapie en verschillende healing vormen. In groepen geeft hij yoga & qigong en workshops o.a. met mantrazang en rituelen. Hij geeft al 14 jaar met verschillende musici klankconcerten. In al zijn werkzaamheden is er een liefdevolle open sfeer waarin spanningen, beperkende condities, oude emoties en overtuigingen makkelijk vrij kunnen komen en doorzien kunnen worden. Er komt dan ruimte om weer te herkennen  wat je werkelijk bent. Daar zijn geen woorden voor, eigenlijk weet je het altijd al. Er is een diep verlangen in jezelf naar iets wat nooit weg is geweest. Als dat weer herkend wordt is er werkelijk bevrijding.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Jago Koch
Organisatie: 
Heel je wezen
Woonplaats: 
Zeist
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Jago Koch, Heel je wezen

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling