Creatief schrijven

Creatief schrijven
Thea Senna Eliassen, Dansinbalans
Workshop, Persoonlijke ontwikkeling

Workshop Creatief schrijven gaat om de schrijver in jezelf uit te nodigen er te zijn. De basis van schrijven is de plek waar je woorden vandaan komen, dat is je mind, je hart, je bewustzijn, jouw wezen. Samen met je papier en pen ga je al spelend en ontdekkend schrijvend een relatie aan met jezelf.     

Aan de hand van inspirerende opdrachten en het zitten op een fijn en prachtig plekje ergens in de natuur gaan we onze schrijfreis beginnen…  Heel leuk en verrassend om te ervaren! Geniet en vergeet de grammatica en perfecte zinsopbouw want die hebben geen belang in dit schrijfavontuur!  

Wordt gehouden op:Over de docent

Thea Senna Eliassen (1963) werkt als coach en kunstenaar. Haar passie is om mensen bewust(er) te maken van hun eigen innerlijke bron. Het in eigen handen nemen van de sleutel naar je kracht en mogelijkheden. Te vertrouwen op de oneindige stroom van inspiratie en liefde. Ze combineert haar jarenlange ervaring als dansdocente met inzichten opgedaan vanuit haar levenservaringen, die haar leerden intuïtiever, krachtiger, vrijer en meer geaard te zijn waardoor ze zich dieper heeft kunnen gaan openen voor (onvoorwaardelijke) liefde en helder bewustzijn. Ze schrijft sinds ze de eerste woordjes leerde vormen op papier. Ze heeft een aantal boeiende schrijftrainingen gevolgd over autobiografisch en creatief schrijven. “Als ik iets zou willen vertellen over waarom ik schrijf zoals ik dat doe dan zou ik zeggen, omdat ik ook een danser ben. Zoals de flow van de bewegingen die de dans vormen ervaar ik ook de flow van de woorden en voel me verbonden met een helende, magische creatieve bron”.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Thea Senna Eliassen
Organisatie: 
Dansinbalans
Woonplaats: 
's-Hertogenbosch
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Thea Senna Eliassen, Dansinbalans

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling