Creatief Schrijven

Creatief Schrijven
Thea Eliassen en Caspar Slijpen, Kristalja
Workshop, Persoonlijke ontwikkeling

De workshop Creatief Schrijven gaat om de schrijver in jezelf uit te nodigen er te zijn. De basis van schrijven is de plek waar je woorden vandaan komen, dat is je mind, je hart, je bewustzijn, jouw wezen. Samen met je papier en pen ga je al spelend en ontdekkend schrijvend een relatie aan met jezelf.

Voor diegenen die graag eigen blogs zouden willen schrijven biedt deze workshop krachtige tools die ze erbij helpen.

Aan de hand van inspirerende opdrachten en op een mooie plek in de betoverende sfeer van Ecolonie, beginnen we onze schrijfreis. De prachtige natuur van Ecolonie brengt je vanzelf dichtbij het mysterie van het leven waardoor je hart op natuurlijkerwijze zal ontspannen.

Je unieke 'jij' komt vrij, en het loslaten van hetgene dat je niet meer nodig hebt helpt jou om nieuwe stappen in je leven te gaan zetten... Verrassend en bevrijdend om te ervaren!

Geniet en vergeet de grammatica en perfecte zinsopbouw want die zijn niet van belang in dit schrijfavontuur!

Wordt gehouden op:Over de docenten

Thea Eliassen (1963) is begeleidster van inspirerende workshops. Haar passie is om mensen bewust(er) te maken van hun eigen innerlijke bron en ze tot zelfexpressie te brengen d.m.v. blog coaching en bewustmakende dans & beweging. 

Caspar is landschapsarchitect en leeft bezield met de natuur. Hij was als docent betrokken bij de Academie voor Bouwkunst en begeleidde workshops voor de studenten met als doel een verandering/transformatie te creëren in het landschap. Vaak waren dat artistieke ideeën, speels en kunstzinnig. Caspar houdt ervan om mensen en landschap met elkaar te verbinden, de ziel van de mens weer in verbinding te brengen met de natuur.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Thea Eliassen
Organisatie: 
Kristalja
Woonplaats: 
's-Hertogenbosch
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Thea Eliassen en Caspar Slijpen, Kristalja

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling