Autobiografisch / Persoonlijke Column Schrijven / Bloggen

Autobiografisch / Persoonlijke Column Schrijven / Bloggen
Thea Eliassen en Caspar Slijpen, Kristalja
Workshop, Persoonlijke ontwikkeling

In het autobiografisch schrijven ligt het accent op het meer open en aanwezig worden voor je eigen leven. We gaan een moment uit ons leven kiezen waar we op in gaan tunen. Bijvoorbeeld een dag uit ons leven die een turning-point was: die ene onvergetelijke middag, dat ene moment, of het verhaal van dit moment. Dan nodigen we de schrijver in jezelf uit er(bij) te zijn.

De basis van schrijven is de plek waar je woorden vandaan komen, dat is je mind, je hart, je bewustzijn, jouw wezen. Samen met je papier en pen ga je al spelend en ontdekkend schrijvend een relatie aan met jezelf: een wonderlijke ervaring, en voor je het weet heb je een unieke persoonlijke column of blog in handen! De prachtige natuur van Ecolonie brengt je vanzelf dichtbij het mysterie van het leven waardoor je hart natuurlijkerwijze zal ontspannen.

Je unieke 'jij' komt vrij, en het los laten van hetgene dat je niet meer nodig hebt helpt jou om nieuwe stappen in je leven te gaan zetten.

Wordt gehouden op:

  • Maandagmiddag: [155] Autobiografisch / Persoonlijke Column Schrijven / Bloggen
  • Vrijdagmiddag: [162] Autobiografisch / Persoonlijke Column Schrijven / Bloggen


Over de docenten

Thea Eliassen (1963) is begeleidster van inspirerende workshops. Haar passie is om mensen bewust(er) te maken van hun eigen innerlijke bron en ze tot zelfexpressie te brengen d.m.v. blog coaching en bewustmakende dans & beweging. 

Caspar is landschapsarchitect en leeft bezield met de natuur. Hij was als docent betrokken bij de Academie voor Bouwkunst en begeleidde workshops voor de studenten met als doel een verandering/transformatie te creëren in het landschap. Vaak waren dat artistieke ideeën, speels en kunstzinnig. Caspar houdt ervan om mensen en landschap met elkaar te verbinden, de ziel van de mens weer in verbinding te brengen met de natuur.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Thea Eliassen
Organisatie: 
Kristalja
Woonplaats: 
's-Hertogenbosch
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Thea Eliassen en Caspar Slijpen, Kristalja

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling