Autobiografisch / column schrijven

Autobiografisch / column schrijven
Thea Senna Eliassen, Dansinbalans
Workshop, Persoonlijke ontwikkeling

In het autobiografisch schrijven ligt het accent op het meer open en aanwezig worden voor je eigen leven. We gaan een moment uit ons leven kiezen waar we op in gaan tunen. Bv een turning-point dag in ons leven, die ene onvergetelijke middag, dat ene moment of het verhaal van dit moment. Wonderlijke ervaring en voor je het weet heb je een unieke persoonlijke column in handen!

De schrijver in jezelf gaan we nodigen er te zijn. De basis van schrijven is de plek waar je woorden vandaan komen, dat is je mind, je hart, je bewustzijn, jouw wezen. Samen met je papier en pen ga je al spelend en ontdekkend schrijvend een relatie aan met jezelf. Bij autobiografisch schrijven ligt het accent op het meer open en aanwezig worden voor je eigen leven. We gaan een moment uit ons leven kiezen waar we op in gaan tunen. Bv een turning-point dag in ons leven, die ene onvergetelijke middag, dat ene moment of het verhaal van dit moment.

 

Wordt gehouden op:Over de docent

Thea Senna Eliassen (1963) werkt als coach en kunstenaar. Haar passie is om mensen bewust(er) te maken van hun eigen innerlijke bron. Het in eigen handen nemen van de sleutel naar je kracht en mogelijkheden. Te vertrouwen op de oneindige stroom van inspiratie en liefde. Ze combineert haar jarenlange ervaring als dansdocente met inzichten opgedaan vanuit haar levenservaringen, die haar leerden intuïtiever, krachtiger, vrijer en meer geaard te zijn waardoor ze zich dieper heeft kunnen gaan openen voor (onvoorwaardelijke) liefde en helder bewustzijn. Ze schrijft sinds ze de eerste woordjes leerde vormen op papier. Ze heeft een aantal boeiende schrijftrainingen gevolgd over autobiografisch en creatief schrijven. “Als ik iets zou willen vertellen over waarom ik schrijf zoals ik dat doe dan zou ik zeggen, omdat ik ook een danser ben. Zoals de flow van de bewegingen die de dans vormen ervaar ik ook de flow van de woorden en voel me verbonden met een helende, magische creatieve bron”.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Thea Senna Eliassen
Organisatie: 
Dansinbalans
Woonplaats: 
's-Hertogenbosch
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Thea Senna Eliassen, Dansinbalans

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling