Maak je eigen Mala

Maak je eigen Mala
Maak je eigen Mala
Thea Senna Eliassen, Dansinbalans
Workshop, Mystiek

We gaan een gebedsketting (Mala) maken van natuurlijke materialen. O.a. edelsteen kralen, hout, glas, hoorn, ivoor en meer. Je gaat je eigen Mala samen stellen en kijken welke materialen voor jou betekenis hebben. Vervolgens gaan we tijdens het creatieproces de ketting bekrachtigen.

De mala zal zodoende als een uniek sieraad maar ook als krachtvoorwerp voor je dienen omdat je je eigen intenties erin legt van verlangens en wensen. Waar je geluk of liefde voor nodig hebt, waar ook je dankbaarheid en je innerlijke kracht in verweven zal worden.

Je kunt de mala voor jezelf maar ook voor een ander maken. Voor de materiaalkosten zal een kleine bijdrage gevraagd worden.

Wordt gehouden op:Over de docent

Thea Senna Eliassen (1963) werkt als coach en kunstenaar. Haar passie is om mensen bewust(er) te maken van hun eigen innerlijke bron. Het in eigen handen nemen van de sleutel naar je kracht en mogelijkheden. Te vertrouwen op de oneindige stroom van inspiratie en liefde. Ze combineert haar jarenlange ervaring als dansdocente met inzichten opgedaan vanuit haar levenservaringen, die haar leerden intuïtiever, krachtiger, vrijer en meer geaard te zijn waardoor ze zich dieper heeft kunnen gaan openen voor (onvoorwaardelijke) liefde en helder bewustzijn.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Thea Senna Eliassen
Organisatie: 
Dansinbalans
Woonplaats: 
's-Hertogenbosch
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Thea Senna Eliassen, Dansinbalans

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling