Maak je Magische Mala

Maak je Magische Mala
Maak je Magische Mala
Thea Eliassen en Caspar Slijpen, Kristalja
Workshop, Mystiek

We gaan een gebeds-/meditatieketting of -armband maken van natuurlijke materialen. De kralen maken we van edelsteen, hout, glas, hoorn, ivoor en meer. Je gaat de onderdelen van je eigen Mala samenstellen, materialen kiezen die je mooi vindt en deze zelf maken. Vervolgens gaan we tijdens het creatieproces de ketting bekrachtigen.

De mala zal zodoende als een uniek sieraad maar ook als krachtvoorwerp dienen omdat je je eigen intenties erin legt, van wat je wilt eren, van wat je graag bij je wil dragen, je verlangens, wensen, of waar je geluk of liefde voor nodig hebt. Dankbaarheid en de energie van je hart zal in het sieraad verweven worden.

Hoe belangrijk en mooi is het om je eigen ‘heilige’ sieraad te dragen i.p.v. de dagelijkse stress op te stapelen en met ons mee te dragen! Hoe zwaar is de rugzak die je draagt, of is het zelfs sjouwen of zeulen geworden..? Hoeveel stress dragen we loodzwaar met ons mee? Hoe mooi is het om een transformatie te maken en los te laten. Je leven lichter te maken.

Dagelijks ruimte maken om te zuiveren en bewust te kiezen voor dingen en activiteiten waar je hart een sprongetje van maakt en je ziel blij van wordt. De magische mala, waar jij blij van wordt en die je met liefde draagt, zal energie geven en je doen herinneren aan wat jij (niet meer) wilt dragen. Wil jij samen met anderen op een prachtige plek in Ecolonie een mala voor jezelf maken?

Voor de materiaalkosten zal een kleine bijdrage gevraagd worden.

Deze workshop bestaat uit 2 delen welke niet los te volgen zijn. 

Wordt gehouden op:

 • Zondagavond: [154] Maak je Magische Mala A (deel 1 van 2)
  Deel 1 van een serie van 2. Deze workshop is niet los te volgen, kies ook workshop nummer 156.
 • Maandagavond: [156] Maak je Magische Mala A (deel 2 van 2)
  Deel 2 van een serie van 2. Deze workshop is niet los te volgen, kies ook workshop nummer 154.
 • Dinsdagmiddag: [158] Maak je Magische Mala B (deel 1 van 2)
  Deel 1 van een serie van 2. Deze workshop is niet los te volgen, kies ook workshop nummer 159.
 • Dinsdagavond: [159] Maak je Magische Mala B (deel 2 van 2)
  Deel 2 van een serie van 2. Deze workshop is niet los te volgen, kies ook workshop nummer 158.


Over de docenten

Thea Eliassen (1963) is begeleidster van inspirerende workshops. Haar passie is om mensen bewust(er) te maken van hun eigen innerlijke bron en ze tot zelfexpressie te brengen d.m.v. blog coaching en bewustmakende dans & beweging. 

Caspar is landschapsarchitect en leeft bezield met de natuur. Hij was als docent betrokken bij de Academie voor Bouwkunst en begeleidde workshops voor de studenten met als doel een verandering/transformatie te creëren in het landschap. Vaak waren dat artistieke ideeën, speels en kunstzinnig. Caspar houdt ervan om mensen en landschap met elkaar te verbinden, de ziel van de mens weer in verbinding te brengen met de natuur.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Thea Eliassen
Organisatie: 
Kristalja
Woonplaats: 
's-Hertogenbosch
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Thea Eliassen en Caspar Slijpen, Kristalja

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling