Spiegeltje, spiegeltje aan de wand

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand
Spiegeltje, spiegeltje aan de wand
Spiegeltje, spiegeltje aan de wand
Spiegeltje, spiegeltje aan de wand
Karla Nuyts, De gevleugelden
Workshop, Persoonlijke ontwikkeling

Zin om al spelend in een spiegel te kijken? Zin om de spiegel van jouw authentieke zelf te ontdekken? Dan is deze workshop iets voor jou. We werken met kaders, kleine en grote spiegels, de spiegeling op het water, de spiegel die andere deelnemers je voorhouden. Het wordt een ontdekkingstocht naar jouw rijke intuïtieve echtheid.

We benaderen theater als kunstvorm én als middel om tot persoonlijke ontwikkeling te komen. Toch blijven we weg van elke therapeutische invulling. Maar misschien kom je jezelf wel tegen.

Je hoeft geen enkele theaterervaring te hebben om aan deze laagdrempelige workshop plezier te beleven. De al wat geoefende spelers worden uitgedaagd om net dat tikkeltje verder te gaan in het zich authentiek te durven neerzetten.  

Wordt gehouden op:Over de docent

Karla Nuyts is een Antwerpse theatermaker. Ze studeerde aan de Toneelacademie van Maastricht. Zij werkt als dramadocent en regisseur in opleidingen voor leerkrachten, opvoeders en dansers en in verschillende (buurt)organisaties. Gaandeweg ontwikkelde zij een eigen stijl waarbij zij cursisten uitdaagt om vanuit hun intuïtie theater te maken.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Karla Nuyts
Organisatie: 
De gevleugelden
Woonplaats: 
Borgerhout
Telefoonnummer: 
+32496186292
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Karla Nuyts, De gevleugelden

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling