Poëtische parapluvertelsels

Poëtische parapluvertelsels
Poëtische parapluvertelsels
Madeleine Nieuwlaat, Echt Gebeurd vzw
Overige activiteit, Persoonlijke ontwikkeling

Laat je even betoveren door de magie van de parapluvertelster en geniet van een mooi klein verhaaltje dat ze voor jou vertelt. Een vertelling onder de kleurige sluier om even bij weg te dromen of om te lachen of om even bij stil te staan. Een verhaaltje voor jou alleen.

Soms lijkt het alsof je in een kleurige droom zit, alsof jij en de wereld om je heen even stilstaan. Misschien geniet je dan van een miniverhaal van de parapluvertelster. Je kan je erin verstoppen, verschuilen en even bijtanken. Ze vertelt jou een kleine grap, anecdote of een spirituele gedachte. Geniet van wat je tegenkomt, alles heeft betekenis.

Door wie

Madeleine Nieuwlaat is de vertelster van zoete en zotte verhalen voor jeugd en volwassenen. De verwondering en de lach die ze met woorden tevoorschijn kan toveren is de motor die haar aandrijft. Als kind was ze al dol op boeken en toneelspelen en daaruit is later het vertellen voortgekomen, wat haar hart heeft gestolen. Humor is haar stokpaardje. Madeleine brengt al vijftien jaar beeldende vertellingen, wrede volksverhalen en sprankelsprookjes. Daarnaast geeft ze regelmatig workshops vertellen voor volwassenen. Ze was al te horen op festivals in Marokko, rond kampvuren in de Egyptische woestijn, op vertelvloeren in Dublin en Istanbul.

Veerle Lambrechts is een zachte en zoete vertelster met een voorkeur voor een kinderpubliek. Door haar helpend en ondersteunend werk bij mensen met speciale noden is ze zeer luistervaardig en empatisch. Ze brengt al heel wat jaren vertellingen binnen een religieus spirituele context en is regelmatig te horen tijdens kinderanimaties in Antwerpen Stad.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Made
Organisatie: 
Echt Gebeurd vzw

Alle activiteiten van Madeleine Nieuwlaat, Echt Gebeurd vzw

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling