Vurige verhalen

In 2021 wordt het Eigentijds Festival gehouden op Ecolonie van zaterdag 26 juni t/m vrijdag 2 juli. De inhoud op deze website is op dit moment verouderd. Begin 2021 wordt deze geupdate, inschrijven is mogelijk vanaf 1 februari 2021. Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen & nieuws? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. 
 
Vurige verhalen
Vurige verhalen
Madeleine Nieuwlaat, Echt Gebeurd vzw
Overige activiteit, Duurzaamheid

Wat is er authentieker dan naar verhalen luisteren rond een vuur? Kijken en wegdromen en toch aanwezig zijn in de warmte, de straling van het vuur. Bind je oranjerode gedachten aan de inhoud van het verhaal, aan het inzicht dat elk verhaal biedt. Het is een rijkdom die zich vanbinnen in je vastzet als een klein gloeiend kooltje.

Het vuur inspireert, doet zinderen en verlangen. De verhalen, mythen, sprookjes en vertelsels van nu of lang geleden, verhalen uit die tijd toen mobiele data nog niet bestond, we geen weet hadden van luchtvervuiling en de mensen rond het vuur elkaar door het vertellen van verhalen verder hielpen en instrueerden. Kom genieten en laat je door het woord verleiden en meevoeren naar andere, soms vreemde werelden.

 

Door wie

Madeleine Nieuwlaat is verhalenvertelster. Ze geeft regelmatig workshops en optredens in België en in Nederland. 

 

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Madeleine Nieuwlaat
Organisatie: 
Echt Gebeurd vzw

Alle activiteiten van Madeleine Nieuwlaat, Echt Gebeurd vzw