Vrouwentempel - women only

Vrouwentempel - women only
Vrouwentempel - women only
Sjaak Groenewoud & Kersti Vervloet
Workshop, Mystiek

Kom lieve vrouw...je wordt geroepen. Luister naar het gefluister van je hart. Er gebeurt iets wonderlijk dieps als we in de Vrouwentempel stappen. We ervaren de godin in onszelf. We verbinden ons met elkaar en het Grote Vrouwelijke. Ontladen en opladen. Beleef de warmte en kracht van sisterhood in heilige tempelbedding. Puur, gelijkwaardig Wild, kwetsbaar Krachtig en veilig.  

Wees welkom bij dit samenzijn met alleen vrouwen. Vrouwentempels zijn een oud gebruik – de oorsprong ligt in de samenkomst van vrouwen rondom hun menstruatie. Vrouwen namen de tijd om samen te zijn, hun vrouwelijkheid te eren, zichzelf te helen, wijsheid door te geven.

~ DE GODIN IN JOU ~

Elke vrouw is een unieke uitingsvorm van de Godin. In ons allen gloeit het licht, in ons allen huist de omhullende donkerte die het vrouwelijke eigen is. Samenzijn met vrouwen alleen wakkert dit besef, dit gevoel, deze ervaring van de Godin in jou aan; van glorend lichtje tot blazend vuur. Geleid door Kersti stappen we samen in de gewijde ruimte, de tempel, die onze bedding vormt, ons verbindt met elkaar, onze voormoeders, het grote geheel."Zoveel beelden, herinneringen kwamen voorbij. Diep geraakt, voelde me zo gezien en getroost."

~ WAT GAAN WE DOEN ~

We zullen dansen, aanraken, stil zijn. We zullen delen, luisteren en helen.We zullen zingen, springen en herinneren.Wat we doen is altijd precies passend bij dit moment in de maand, bij deze stand van de maan, bij de energie van deze fase.Levensenergie zal stromen en dat blijft doorwerken...“Gisteren mijn eerste vrouwentempel ervaren; wauw wat heerlijk een gevoel van thuiskomen en 't brengt nu al zo een verzachting bij me teweeg.""Volledig veilig en tevreden in mijn lichaam voel ik me. Magisch was het. Wat ben ik dankbaar voor de ontmoetingen en de koestering.""Ik gun het elke vrouw om zich zo te voelen"

Wordt gehouden op:

  • Dinsdagmiddag: [153] Vrouwentempel - women only
    Zelf iets om op te zitten/liggen meebrengen, bv. kussen/poefje en vachtje.


Over de docent

Wij geven workshops, coaching, retraites en healing met als rode draad 'de vrije levensstroom': hoe kunnen mensen vrijer zichzelf zijn, los van het verleden komen, oude wonden helen, hun levensvreugde vergroten?  Desideratum betekent 'dat waarnaar verlangd wordt'. Waar verlang jij naar in je leven? Wij helpen jou om jouw verlangens boven water te krijgen èn in vrije stroming te brengen. We zijn een koppel dat zelf leeft wat we uitdragen. We hebben elkaar innig lief en openen ons radicaal eerlijk naar elkaar. We combineren onze achtergronden in coaching, lichaamswerk, tantra, sjamanisme, healing, systemisch werk en tempelwerk tot een krachtige mix.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Kersti Vervloet
Organisatie: 
Desideratum

Alle activiteiten van Sjaak Groenewoud & Kersti Vervloet

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling