Touch of Matrix - Group Enhanced Magic

Touch of Matrix - Group Enhanced Magic
Sjaak Groenewoud & Kersti Vervloet
Workshop, Mystiek

Touch of Matrix, een krachtige methode die jou optimaal in verbinding brengt met je zelfhelend vermogen. Fysieke of emotionele pijn, trauma's, burnout, verslaving, depressie etc, het is allemaal te behandelen. In deze workshop nemen we je mee in de verbinding met het eenheidsveld en zul je in een groepsheling de kracht en magie van Touch of Matrix ervaren.

Sjaak creëert voor de groep een veilige plek en neemt je vervolgens mee in de diep transformerende wereld van Touch of Matrix. Eenmaal in verbinding met het eenheidsveld wordt er op basis van jouw verlangens voor je gewerkt. Sjaak zal de deur naar dit veld voor jullie openzetten en jullie begeleiden in een groepsheling, geassisteerd door Kersti. 

Group Enhanced Magic!

Reacties:"Ik heb het gevoel, voor het eerst sinds ik me bewust van mezelf ben, dat ik geen slachtoffer ben. Het misbruik is niet meer emotioneel/fysiek aanwezig en ik denk zelfs op zielniveau niet meer. Ik sta veel vrijer in het leven. Het voelt zoveel vrijer." (cPTSS na vroegkinderlijk trauma)"Het voelt onwennig vrij en soepel. Ik kan misschien wel weer Salsa gaan dansen!"(13 jaar lang rugklachten, reactie na 1e sessie)“Toen ik opstond, voelde ik mij zoals ik dat nog nooit eerder had beleefd. Ruim ... groot ... vrij ... alsof ik was binnengestapt in een nieuwe wereld. Dezelfde wereld ... maar te bekijken door een nieuwe bril ... ik voelde mij zeer, zeer onder de indruk." 

Wat Touch of Matrix voor jou kan betekenen is erg persoonlijk. Iedereen is uniek en de achtergronden en oorzaken van klachten zijn dat ook. Zodra je een verlangen hebt hoe je het met betrekking tot jouw thema wèl wil, kan Touch of Matrix voor je werken. En wie heeft er nu niet een verlangen om bijvoorbeeld vrij en vol vertrouwen te zijn en in optimale gezondheid te leven?

Wordt gehouden op:

  • Maandagavond: [152] Touch of Matrix - Group Enhanced Magic
    Zelf iets om op te zitten/liggen meebrengen, bv. kussen/poefje en vachtje.


Over de docenten

Wij geven workshops, coaching, retraites en healing met als rode draad 'de vrije levensstroom': hoe kunnen mensen vrijer zichzelf zijn, los van het verleden komen, oude wonden helen, hun levensvreugde vergroten?  Desideratum betekent 'dat waarnaar verlangd wordt'. Waar verlang jij naar in je leven? Wij helpen jou om jouw verlangens boven water te krijgen èn in vrije stroming te brengen. We zijn een koppel dat zelf leeft wat we uitdragen. We hebben elkaar innig lief en openen ons radicaal eerlijk naar elkaar. We combineren onze achtergronden in coaching, lichaamswerk, tantra, sjamanisme, healing, systemisch werk en tempelwerk tot een krachtige mix.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Sjaak Groenewoud & Kersti Vervloet
Organisatie: 
Desideratum

Alle activiteiten van Sjaak Groenewoud & Kersti Vervloet

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling