Begeleide chakra meditatie

Begeleide chakra meditatie
Hilda Postema, Centrum Meditatieve Ontspanning
Workshop, Persoonlijke ontwikkeling

Een begeleide chakra meditatie maak  je een reis door de zeven chakra's. Door middel van speciale adem technieken, affirmaties, klankschalen en klankbuizen kom je gemakkelijk in verbinding met diepere lagen van je bewustzijn. Daardoor krijg je directe toegang tot daadwerkelijk beleven van de chakra's. 

Het doel van deze workshop is om de beleving van de chakra's dichter bij te brengen. Daardoor kan je een beter begrip krijgen van jezelf. Inzicht in jezelf brengt je in contact met je mogelijkheden, en zorgt voor ontwikkeling. Door het gebruik van de specieke adem technieken gaat de energie stromen. De workshop leider Hilda Postema is opgeleid tot Rebirther en heeft een specialisatie in pranayama's gevolgd. Het gebruik van klankschalen en klankbuizen brengt zachtheid en harmonie, wat altijd leidt tot meer diepgang. De affirmaties kunnen er voor zorgen dat je actief betrokken blijft, en de nieuwe inzichten beklijven. 

Wordt gehouden op:Over de docent

Hilda Postema geeft al 40 jaar full-time cursussen en opleidingen in Diepte Meditatie en Klankschalen opleidingen. Samen met haar partner Pieter Post hebben zij het Centrum Meditatieve Ontspanning opgericht in Lelystad. Hilda: op jonge leeftijd heb ik ervaren dat door meditatie en aanverwante programma;s energie getransformeerd kan worden naar meer harmonie, creativiteit. Ook heb ik ervaren dat dagelijkse beoefening van meditatie er voor zorgt dat je een verruimd besef ban jezelf krijgt. Je bewustzijn bestaat uit verschillende lagen, je bent zowel een individu als een kosmisch wezen. Integratie van de verschillende lagen maakt je een vol-ledig mens.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Hilda Postema
Organisatie: 
Centrum Meditatieve Ontspanning
Woonplaats: 
Lelystad

Alle activiteiten van Hilda Postema, Centrum Meditatieve Ontspanning

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling