Klankschalen massage

Klankschalen massage
Hilda Postema, Centrum Meditatieve Ontspanning
Individuele behandeling, Persoonlijke ontwikkeling

Bij een klankschalen massage worden diverse klankschalen op het hele lichaam geplaatst. Daardoor stroomt de vibratie van de aangeslagen klankschaal direct het lichaam binnen. Dit heeft een diep ontspannende uitwerking. En meer, het is een thuiskomen in je zelf. Je blijft gewoon gekleed tijdens de massage. De massage wordt gegeen door Klank Behandelaar Hilda Postema. De massage duurt een uur.

De klankschalen die gebruikt worden voor een klankschalen massage zijn zorgvuldig van tevoren geselecteerd. Deze schalen moeten van hoge kwaliteit zijn om het juiste effect te kunnen bewerkstelligen. Zo heb je voor de massage aardende schalen, schalen die het lichaamsbewustzijn vergroten. Daarnaast worden hart schalen gebruikt, die meer gericht zijn op het openen van het hart gebied.

Het geven van een klankschalen massage is een vak. De masseur weet welke schalen gebruikt kunnen worden, kennen de uitwerking van de schalen en zijn op de hoogte van contra indicaties. Het wordt afgeraden om deze massage te boeken in geval van zwangerschap of epilepsie. De opleiding tot Klank Behandelaar wordt ook jaarlijks gegeven door Hilda op ECOlonie, dit jaar gelijk naar het Eigentijds festival, van 8t/m 12 juli. Meer over deze opleiding vind je op www.klankschalen-opleiding.nl. 

Over de behandelaar

Hilda Postema geeft al 40 jaar full-time cursussen en opleidingen in Diepte Meditatie en Klankschalen opleidingen. Samen met haar partner Pieter Post hebben zij het Centrum Meditatieve Ontspanning opgericht in Lelystad. Hilda: op jonge leeftijd heb ik ervaren dat door meditatie en aanverwante programma;s energie getransformeerd kan worden naar meer harmonie, creativiteit. Ook heb ik ervaren dat dagelijkse beoefening van meditatie er voor zorgt dat je een verruimd besef ban jezelf krijgt. Je bewustzijn bestaat uit verschillende lagen, je bent zowel een individu als een kosmisch wezen. Integratie van de verschillende lagen maakt je een vol-ledig mens.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Hilda Postema
Organisatie: 
Centrum Meditatieve Ontspanning
Woonplaats: 
Lelystad

Alle activiteiten van Hilda Postema, Centrum Meditatieve Ontspanning

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling