Maak kennis met Vingerreflexologie!

Maak kennis met Vingerreflexologie!
Peggy Meewis, Be-leef
Workshop, Persoonlijke ontwikkeling

In deze workshop leer je kennismaken met de Vingerreflexmethode. Ontdek welke kwaliteiten jouw vingers bezitten, waardoor diverse lichamelijke en geestelijke klachten zomaar kunnen verdwijnen als sneeuw voor de zon.

Vingerreflexologie is een methode om belemmerende emoties te neutraliseren en te verwijderen door middel van een vraaggesprek en het masseren van de vingers. De vingers zijn namelijk verbonden met het emotioneel deel van je brein en vertellen je welke weerstanden en oude processen je nu nog meedraagt. Het is bij Vingerreflexologie dus niet de klacht die we bekijken, maar de oorzaak ervan die uiteindelijk tot klachten heeft geleid. Perfect voor mensen die druk in het hoofd zijn, last hebben van nare gevoelens en gedachtes, mensen met trauma`s, een burn-out ervaren, maar eigenlijk voor iedereen die niet echt in balans is. Een langdurig overwerkt brein zorgt uiteindelijk voor een verstoring in het gehele lichaam. Ik vertel je er graag meer over in deze workshop.

Wordt gehouden op:Over de docent

Mijn naam is Peggy Meewis. Verander je klacht in kracht is mijn doel! Samen kijken we naar de oorzaak van je belemmerende emoties, lichamelijke klachten en die transformeren we naar kracht! Dit doen we samen en door middel van verschillende therapeutische massages, hypno-Regressietherapie, vingerreflexologie en coaching. In mijn praktijk Be-leef en natuurlijk ook daarbuiten, draag ik graag een steentje bij om de schoonheid van de innerlijke mens nog meer te laten stralen!  Het maakt me blij om iemand gelukkig en ontspannen te zien! Hoop je graag een keer te ontmoeten! 

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Peggy Meeuwis
Organisatie: 
Be-leef
Woonplaats: 
Geertruidenberg

Alle activiteiten van Peggy Meewis, Be-leef

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling