Voetreflex massage

Voetreflex massage
Peggy Meewis, Be-leef
Individuele behandeling

Voetreflex massage is een zeer ontspannende en effectieve massage, waarbij voeten en onderbenen gemasseerd worden. Deze krijgen vaak wat weinig aandacht, maar zijn erg belangrijk in je dagelijks leven.  Een goede voetreflexmassage kan hetzelfde effect hebben als een volledige lichaamsmassage! Door de juiste punten onder je voeten en benen te stimuleren, krijgt je hele lichaam een energieboost. 

Ook als je veel “in je hoofd zit” , dan kan deze massage je weer helpen om eruit te komen. Het is verbazend welk effect voetreflexmassage op je heeft! Zo worden de blokkades in je lichaam opgeruimd en wordt de energiestroom weer op gang gebracht. 

Over de behandelaar

Mijn naam is Peggy Meewis. Verander je klacht in kracht is mijn doel ! Samen kijken we naar de oorzaak van je belemmerende emoties, lichamelijke klachten en die transformeren we naar kracht! Dit doen we samen en door middel van verschillende therapeutische massages, hypno-Regressietherapie, vingerreflexologie en coaching. In mijn praktijk Be-leef en natuurlijk ook daarbuiten, draag ik graag een steentje bij om de schoonheid van de innerlijke mens nog meer te laten stralen!  Het maakt me blij om iemand gelukkig en ontspannen te zien! Hoop je graag een keer te ontmoeten! 

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Peggy Meeuwis
Organisatie: 
Be-leef
Woonplaats: 
Geertruidenberg

Alle activiteiten van Peggy Meewis, Be-leef

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling