Tuina massage

Tuina massage
Peggy Meewis, Be-leef
Individuele behandeling, Persoonlijke ontwikkeling

De Tuina (spreek uit twie na) massage heeft naast het goede effect op het zenuwstelsel en afweersysteem, de bevordering van de circulatie, het ontspannen van de pezen, ook ontstekingsremmende en pijnstillende werking . Deze vorm van preventieve massage is uitermate geschikt om de bloedsomloop door het gehele lichaam te bevorderen en veroudering tegen te gaan. 

De massage kan zowel stevig als zacht en bijzonder ontspannend worden gegeven. TuiNa is een massagemethode die veel verschillende technieken en manipulaties kent. De behandelingen zijn ook goed te combineren met Voetreflex behandelingen. De massages worden zowel preventief als op genezing gericht toegepast. In Chinese ziekenhuizen is TuiNa een volwaardige therapie en de effecten, die men hiermee bereikt zijn enorm!  

TuiNa massage is bijzonder geschikt voor:

  • Het losmaken van spieren en het laten ontspannen van zenuwen,
  • Stress gerelateerde problemen,
  • Allerlei klachten van het bewegingsapparaat zoals; -rugklachten, -stijve nek, -schouderklachten enz.,
  • Interne en gynaecologische aandoeningen zoals o.a.; -spijsverteringsklachten, -pijn bij de menstruatie, -vermoeidheid.

Over de behandelaar

Mijn naam is Peggy Meewis. Verander je klacht in kracht is mijn doel ! Samen kijken we naar de oorzaak van je belemmerende emoties, lichamelijke klachten en die transformeren we naar kracht! Dit doen we samen en door middel van verschillende therapeutische massages, hypno-Regressietherapie, vingerreflexologie en coaching. In mijn praktijk Be-leef en natuurlijk ook daarbuiten, draag ik graag een steentje bij om de schoonheid van de innerlijke mens nog meer te laten stralen!  Het maakt me blij om iemand gelukkig en ontspannen te zien! Hoop je graag een keer te ontmoeten! 

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Peggy Meeuwis
Organisatie: 
Be-leef
Woonplaats: 
Geertruidenberg

Alle activiteiten van Peggy Meewis, Be-leef

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling