Woensdag 16.30 - 17.15 uur: Transformatie ceremonie - op het medicijnwiel, pad van kracht en inwijding


De informatie op deze pagina is verouderd. Vanaf 1 januari zal je op de website de informatie vinden over het Eigentijds Festival 2019 in Vierhouten. Sta je niet in ons bestand, maar wil je wel op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Woensdag 16.30 - 17.15 uur: Transformatie ceremonie - op het medicijnwiel, pad van kracht en inwijding
Harmen de Haas & Gerwine Wuring, Aerda praktijk mens&natuur
Ceremonie, Mystiek

Tijdens het Festival zullen we dit jaar opnieuw zorg besteden aan het bekrachtigen van de heilige cirkel of vortex op Ecolonie. Tijdens het Festival van 2015 is er een Medicijnwiel neergelegd op de Zilverweide. Onder leiding van Roelien de Lange hielden we daartoe een grote inwijdingsceremonie met de deelnemers. Ieder jaar behoeft deze krachtplek enige zorg en onderhoud, zodat we haar geladen en werkzaam kunnen houden.

Dit jaar hebben we jullie hulp als festivaldeelnemers nodig om de plek te transformeren naar een Universeel Wiel voor Vrede, Geluk en Gezondheid. Een mooie gelegenheid om meer contact te maken met dit kosmisch-universele wiel als pad van kracht en inwijding. Ga er liggen, zitten of staan om de energie te voelen en je intenties in contact te brengen met de spiritwereld.

Je bent woensdagmiddag om 16.30 uur welkom op de Zilverweide voor een nieuwe initiatie van deze vortex en eigentijdse 'steencirkel'. We nodig je uit - in een gezamenlijk vorm te geven ritueel - om de cirkel ook dit jaar weer te verbinden met de krachten van het universum. Neem daartoe gerust je eigen intenties, vragen en krachtvoorwerpen mee.

Mocht je tevoren reeds ideeen, ingevingen, wensen of vragen hebben omtrent het Wiel en deze ceremonie neem dan alvast contact op met Harmen en Gerwine van de Rituelenwerkplaats bij het Vuur en de Grootmoederyurta onder de heilige berken.

Woensdagmiddag 16.30 - 17.15 uur
Inschrijven is niet nodig. 
Locatie: Zilverweide

Over de docenten

Harmen en Gerwine zullen ook dit jaar persoonlijke ervaringen van hun lange liefdevolle relatie én hun toegewijde verbondenheid aan het Eigentijds Festival samenbrengen bij het vuur.  Gerwine Wuring, ecologe, druida en aarde vrouw, volgt al jaren haar eigen aard en natuur, creëerde haar eigen werk in de spirituele relatie Mens&Natuur. Ze nam o.a. het initiatief tot Reizende Aarde School en schreef boeken over 'de natuur als spiegel', 'de aarde die roept' en ‘de kracht van aarde, water, lucht en vuur’. Ze ervaart de natuur als medicijn en luistert naar haar ingevingen om vorm te geven aan de volgende stap in haar leven. www.aerda.nl

Harmen de Haas is al vanaf zijn kindertijd vertrouwd met het stoken van vuur. Hij was jarenlang één van de Vuurmannen van het Noorden tijdens de festivals te Vierhouten. En vindt het fijn deze traditie van het vuur ook op Ecolonie weer te mogen voortzetten. In het dagelijkse leven doet ie aan vuurbeheer en vuurbeheersing als directielid van de gemeente Leeuwarden, onder andere als mede initiatiefnemer en drager van Leeuwarden Culturele Hoofdstad 2018.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Harmen de Haas & Gerwine Wuring
Organisatie: 
Aerda praktijk mens&natuur
Woonplaats: 
Leeuwarden

Alle activiteiten van Harmen de Haas & Gerwine Wuring, Aerda praktijk mens&natuur

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling