Zondag 15.30 - 17.30 uur: Constructie bouwen dat als krachtplek zal dienen

Zondag 15.30 - 17.30 uur: Constructie bouwen dat als krachtplek zal dienen
Caspar Slijpen en Thea Eliassen
Overige activiteit, Persoonlijke ontwikkeling

Op zondag na de openingsceremonie gaan we met elkaar op een speciale plaats een constructie bouwen dat als krachtplek zal dienen. Het zal de hele week door een vast punt zijn op het festival terrein waar men elke dag en de hele dag door terecht kan om er een persoonlijk eigen ritueeltje te doen. Het ritueel zal gaan over loslaten en bevrijden en daardoor meer in je kracht komen.

Het wordt een ruimte waar we onze persoonlijke zorgen en lasten die we met ons mee dragen aan de aarde, de natuur en de elementen mogen geven.

Er zal een grote zware steen aan de constructie hangen. Deze steen zal ons doen herinneren aan het gegeven: zoals de steen de constructie sterker maakt zo maakt ook onze persoonlijke last die we dragen ons na een innerlijk proces, sterker en laat het ons meer ankeren in onszelf.

De constructie bouwen we in een paar uur en we hopen dat vele mensen een handje komen helpen om een bijdrage te leveren aan de bouw zodat het echt van ons allemaal wordt. Als het af is zullen we met elkaar een dank uitspreken en de ruimte inwijden zodat het klaar is voor gebruik'.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Caspar Slijpen en Thea Eliassen

Alle activiteiten van Caspar Slijpen en Thea Eliassen

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling