[14] Intuïtieve Ontwikkeling, Reading, Healing. Bewust Anders Waarnemen.

[14] Intuïtieve Ontwikkeling, Reading, Healing. Bewust Anders Waarnemen.
[14] Intuïtieve Ontwikkeling, Reading, Healing. Bewust Anders Waarnemen.
[14] Intuïtieve Ontwikkeling, Reading, Healing. Bewust Anders Waarnemen.
Belinda Keyzers, Art of Life Academy
Workshop, Persoonlijke ontwikkeling

Onze visie is dat iedereen talent heeft om bewust met zijn/haar intuïtie om te gaan, te readen en te healen. Net als met andere talenten moet je die ontdekken en kun je die ontwikkelen en verdiepen. Als je deze talenten bewust inzet, heb je er een belangrijk extra zintuig bij. Iedereen kan dus van nature healen, readen en zijn intuïtie gebruiken. Daar is niks bijzonders aan. 

Ga gewoon lekker en nuchter mee aan de gang, pragmatisch en met de nodige humor. Geen onnodige ballast, lekker aan de slag, en het is verbazingwekkend wat je al kunt, of wat je al meer kunt dan je zelf ooit had gedacht.

Workshopinhoud:

Amazing Change
Tijdens deze workshop staat de blauwdruk van je leven centraal. Van geboorte tot bestemming en wat je allemaal tegenkomt op je levenspad. We gaan aan de slag met je valkuilen, welke lessen, wat zijn je blinde vlekken. Maar bovenal, wat laat je sprankelen en stralen. Waarvoor ben je hier, zit je op je pad of zit je even op een zijweg? We doen dit op verschillende manieren: via een reading met mensen uit de groep, door contact te leggen met onze vrienden van andere kant. Maar ook door lekker creatief aan de slag te gaan. 

Healing met je stem
Energie is net als geluid trilling. Door de juiste trilling kan er veel teweeg gebracht worden in het lichaam. Je ervaart het effect van de helende kracht van je stem op je eigen lijf. Daarna ga je door middel van leuke oefeningen aan de slag met het gebruik van jouw stem voor healing op het lichaam van een ander. Het is een speelse ontdekkingsreis, met een hele andere vorm van healing en je zult merken dat het een groot effect heeft op zowel jezelf als de ander.

Trance Healing en Anders Waarnemen
Trance Healing is mijn passie. Door films en boeken hebben veel mensen een bepaald beeld bij Trance. Voor mij is trance niets anders dan een vorm van diepe meditatie. Je stuurt "gewoon" je gedachten op vakantie, zodat je hoofd leeg wordt. Je laat je tijdens de trance door de spirituele wereld ‘meenemen'. Er vindt een nauwe, diepe en innige samenwerking plaats tussen de vrienden van de andere kant en jezelf. Dat wil zeggen, de spirituele wereld kan jouw lichaam gebruiken om te spreken en te healen. Omdat je tijdens een trance niet volledig bij bewustzijn bent, worden berichten niet vervalst, maar komen zuiver door.

Anders Waarnemen
Anders Waarnemen en je intuïtie ontplooien? Ik noem het Anders waarnemen, maar net zo goed kun je het het ontwikkelen van je Intuïtie noemen. Bewust te worden van wat je onbewust waarneemt. Je leert om je talent te benutten en vooral om er op te vertrouwen dat wat je ziet, voelt en doorkrijgt, goed is. Je leert om een verbinding, een link te maken met de wereld om ons heen. Je leert je intuïtieve en helende talenten te ontdekken en te verdiepen. Het onbewuste, bewust te maken. Boodschappen specifiek te maken. Feitelijk leer je om op een andere manier bewust waar te nemen.

The Magic Within
Welke onontgonnen gebieden heb je nog niet in jezelf ontdekt, kortom wat is je potentie en wat drijft jou? Mensen worstelen vaak met hun energiebalans. Het blijkt moeilijk om jouw pad te blijven volgen en de juiste energie op te nemen en vast te houden, zonder een onbewuste muur om je heen te bouwen. 
In deze workshop maak je kennis met de mogelijkheden om je balans te vinden en je potentieel te ontdekken.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Belinda Keyzers
Organisatie: 
Art of Life Academy
Woonplaats: 
Baarn
Telefoonnummer: 
06-23287636
E-mailadres: 
Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling