[54a] Intuïtief Boetseren voor Volwassenen

[54a] Intuïtief Boetseren voor Volwassenen
[54a] Intuïtief Boetseren voor Volwassenen
Carin Terpstra, Salamander Verbeeld
Workshop, Persoonlijke ontwikkeling

Klei is prachtig materiaal waarmee je uiting kunt geven aan het creatieve proces in jezelf; staande, met je voeten op de grond, bewegen je handen intuïtief en ontstaat er een sculptuur in je eigen handschrift. Iedereen, met of zonder creatieve ervaring, werkt vanuit de eenvoud met de  klei. Je gaat in deze workshop een sculptuur van 5 kg klei maken, zonder een opdracht of verwachting over wàt je wil gaan maken.

Carin Terpstra (1965) is beeldend kunstenaar, docent beeldende vorming en ruimtelijk/ functioneel ontwerper.
"Vijf jaar geleden had ik klei in mijn handen en de modder stelde me in staat om 'uit mijn hoofd' te komen. Stress en chaos in mijn hoofd speelden mij parten. Het werken met klei bracht mij weer in mijn kracht. Deze ervaring geef ik nu met plezier door aan iedereen die in zijn / haar kracht en gevoel van vrijheid wil komen. Ook voor (gelegenheids)groepen geef ik diverse creatieve verbindende workshops voor kinderen en volwassenen. In mijn atelier in Deventer of op locatie. Een aantal keren was ik met de workshop Intuïtief boetseren op Ecolonie."

Veelal is de eigenheid van dàt moment, waar je zelf bent met je (onderbewuste) aandacht, terug te vinden in de vormen en bewegingen van het beeld. Je zult ervaren dat ook jij 'vrij' kunt werken en opgaat in het proces. Tijdens de workshop zal ik je ondersteunen in het maakproces. Na afloop bekijken we de creaties van elkaar en kun je je verwonderen over de diversiteit aan uitingen. Je kleisculptuur neem je mee naar huis.

Eigen bijdrage klei: 7 euro.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Carin Terpstra
Organisatie: 
Salamander Verbeeld
Woonplaats: 
Deventer
Telefoonnummer: 
06-57252102
E-mailadres: 
Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling