[17] Verbaas en Ontspan Jezelf Tijdens het Schilderen

[17] Verbaas en Ontspan Jezelf Tijdens het Schilderen
[17] Verbaas en Ontspan Jezelf Tijdens het Schilderen
[17] Verbaas en Ontspan Jezelf Tijdens het Schilderen
Ilse Brunel, De Schilderijares
Workshop, Persoonlijke ontwikkeling

Hou jij van een uitdaging? Wil jij graag meer uit jezelf halen? In je dagelijks leven ben je altijd maar druk, druk, druk. Is het niet met je werk, dan is het wel met het huis, het eten of je dagelijkse beslommeringen. Er is altijd wel wat te doen. Gek eigenlijk dat je jezelf zo weinig quality time gunt. Terwijl het zo eenvoudig is: gewoon even ontspannen schilderen. De boel de boel laten. Je hoofd leeg laten stromen. Even niet denken aan je werk of wat er allemaal nog moet gebeuren, nee: tijd voor jou. Ga de uitdaging aan. Kom voor een workshop... schilderen! 

En stel je eens voor: je schilderij hangt bij je thuis aan de muur. Elke keer dat je het ziet word je herinnerd aan die fijne, ontspannen workshop. Heerlijk toch! Het is jouw moment, jij mag het zeggen.

Tijdens deze workshop heb je de vrijheid om te creëren wat je wilt. Er zijn een aantal voorbeelden maar uiteraard ben je vrij om te schilderen wat je wilt. Wij zijn er om je te helpen en je naar huis te laten gaan met een mooi schilderij. Wil je langer dan één workshopblok schilderen, schrijf je dan in voor twee aansluitende workshops. 

Eigen bijdrage kosten materialen €12,50

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Ilse (EGM) Brundel
Organisatie: 
De Schilderijares
Woonplaats: 
Nijkerk GLD
Telefoonnummer: 
06-51388777
E-mailadres: 
Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling