Kennismaken met Klankschalen, meditaties & lig-concerten

Kennismaken met Klankschalen, meditaties & lig-concerten
Centrum Meditatieve Ontspanning voor Klankschalen opleidingen o.l.v. Hilda Postema en team Klankschalen Behandelaars
Workshop, Persoonlijke ontwikkeling

Een team van klankschalen behandelaars geeft verschillende sessies en meditaties met klankschalen en andere klank instrumenten: klankschalen lig-concerten, kennismaking workshops met Klankschalen, begeleide meditaties met klankschalen. Ervaar de verruimende en ontspannende uitwerking van klankschalen. 

Workshop Inhoud

Begeleide chakra meditatie met Klankschalen
met Carine Braam en Marjoke van Rooijen en team Klank Behandelaars

Door middel van klankbeleving, affirmaties en visualisaties in verbinding komen met de subtielere lichaamslagen, ook wel chakra's genoemd. De workshop wordt gegeven door Carine Braam, klankschalen behandelaar, en bekend van PuurKompassie.nl, en Marjoke van Rooijen, www.marjokevanrooijen.nl. Inzicht in je zelf, ontspannen in de Zijnsbeleving staan centraal bij deze mooie sessie. De uitwerking van de klankschalen, spelen een belangrijke rol om in het voelen, ervaren te komen. 


Kennismaking no-workshop
o.l.v. Hilda Postema

Altijd al iets meer willen weten over klankschalen? Leer meer over de achtergrond van de Tibetaanse klankschalen. Leer hoe je een klankschaal kunt aanslaan, er zijn verschillende klankschalen om mee te oefenen. Onderga een begeleide meditatie met klankschalen en ervaar hoe gemakkelijk de klanken je in een diepe staat van ontspanning brengen. Oefen een eenvoudige maar diepgaande klankschalen massage voor jezelf. Zeer meditatief.

Hilda Postema is sinds 40 jaar meditatie leraar en opleider van diverse opleidingen met klankschalen. Praktische opleidingen, waarbij kennis en ervaring hand in hand gaan. De opleidingen zijn erkend door KTNO. De opleiding tot Klankschalen behandelaar leert je bijvoorbeeld klankschalen massages te geven, een chakra behandeling met klankschalen aan te bieden, of een wellness behandeling met klankschalen en warme olie. De opleiding wordt ook op ECOlonie gegeven deze zomer, van 14 – 19 juli. Daarnaast wordt de opleiding twee keer per jaar in Nederland aangeboden op het Centrum voor Meditatieve Ontspanning. Voor meer info en andere klankschalen opleidingen ga je naar : www.klankschalen-opleiding.nl of spreek mij aan op het festvial!

Klankschalen ligconcerten en Verstillende Droom Klank Reis
........met Yvonne Jiskoot, Chris Kerbusch, Marjoke van Rooijen, Carine Braam & Team Klank Behandelaars

Ontspannend mogen liggen, je openen voor de uitwerking van de helende klanken die voelbaar kunnen vibreren door heel je lichaam. Misschien brengt het je meer in verbinding met je hart, of met een pure Zijns beleving...........Of val je in een droomstaat, indrukken verwerken. Alles mag, niets hoeft. Er wordt gebruikt gemaakt van diverse klankinstrumenten, de tibetaanse klankschalen, gongs, klankbuizen en meer. De tibetaanse schalen zijn zorgvuldig geselecteerd voor de helende uitwerking.

Transcendentie ervaren d.m.v. actieve pranayama's en Tibetaanse Klankschalen
o.l.v. Hilda Postema en team Klankbehandelaars

Bereid je voor op de intense, verruimende uitwerking van actieve pranayama's. [yogische ademhalingsoefeningen] Tezamen met de uitwerking van de Tibetaanse klankschalen beland je zomaar in de hemel. Een laag van bewustzijn waarin alles goed is zoals het is. Een laag van bewustzijn die altijd in jou aanwezig is, maar niet altijd binnen bereik.......
Contra indicatie: zwangerschap en epilepsie.

Stilte Meditatie ondersteund door Tibetaanse klankschalen
met Hilda Postema & Team Klank Behandelaars

Ruimte geven aan hoe je voelt en aan de natuurlijke processen om te verstillen. Geef je zelf een meditatieve klankschalen massage, zit stil, loop stil en lig stil.............................

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Hilda Postema
Organisatie: 
Centrum Meditatieve Ontspanning voor Klankschalen Opleidingen
Woonplaats: 
Lelystad
Telefoonnummer: 
0320 - 219204
E-mailadres: