[49] Kennismaken met Klankschalen, Meditaties & Ligconcerten

[49] Kennismaken met Klankschalen, Meditaties & Ligconcerten
Centrum Meditatieve Ontspanning voor Klankschalen opleidingen o.l.v. Hilda Postema en team Klankschalen Behandelaars
Workshop, Persoonlijke ontwikkeling

Een team van klankschalenbehandelaars, bijeengebracht door Hilda Postema, geeft verschillende sessies en meditaties met klankschalen en andere klankinstrumenten: klankschalen ligconcerten, workshops waarin kennisgemaakt wordt met klankschalen en begeleide meditaties met klankschalen. Ervaar de verruimende en ontspannende uitwerking van klankschalen. 

Hilda Postema is sinds 40 jaar meditatie leraar en opleider van diverse opleidingen met klankschalen. Praktische opleidingen, waarbij kennis en ervaring hand in hand gaan. De opleidingen zijn erkend door KTNO. De opleiding tot Klankschalen behandelaar leert je bijvoorbeeld klankschalen massages te geven, een chakra behandeling met klankschalen aan te bieden, of een wellness behandeling met klankschalen en warme olie. De opleiding wordt ook op ECOlonie gegeven deze zomer, van 14 – 19 juli. Daarnaast wordt de opleiding twee keer per jaar in Nederland aangeboden op het Centrum voor Meditatieve Ontspanning.

Workshopinhoud

Begeleide chakra meditatie met Klankschalen
Door: Carine Braam, website: PuurKompassie.nl en Marjoke van Rooijen, website: www.marjokevanrooijen.nl en team klankbehandelaars
Door middel van klankbeleving, affirmaties en visualisaties in verbinding komen met de subtielere lichaamslagen, ook wel chakra's genoemd. Inzicht in je zelf en ontspannen in de Zijnsbeleving staan centraal bij deze mooie sessie. De uitwerking van de klankschalen spelen een belangrijke rol om in het voelen en het ervaren te komen.

Kennismaking no-workshop
Door: Hilda Postema
Altijd al iets meer willen weten over klankschalen? Leer meer over de achtergrond van de Tibetaanse klankschalen. Leer hoe je een klankschaal kunt aanslaan, er zijn verschillende klankschalen om mee te oefenen. Onderga een begeleide meditatie met klankschalen en ervaar hoe gemakkelijk de klanken je in een diepe staat van ontspanning brengen. Oefen een eenvoudige maar diepgaande klankschalenmassage voor jezelf. Zeer meditatief.

Klankschalen ligconcerten en Verstillende droom-klank-reis
Door: Yvonne Jiskoot, Chris Kerbusch, Marjoke van Rooijen, Carine Braam & Team klankbehandelaars
Ontspannend mogen liggen, je openen voor de uitwerking van de helende klanken die voelbaar kunnen vibreren door heel je lichaam. Misschien brengt het je meer in verbinding met je hart, of met een pure Zijnsbeleving... of val je in een droomstaat, om indrukken te verwerken. Alles mag, niets hoeft. Er wordt gebruikt gemaakt van diverse klankinstrumenten: de tibetaanse klankschalen, gongs, klankbuizen en meer. De tibetaanse schalen zijn zorgvuldig geselecteerd voor de helende uitwerking.

Transcendentie ervaren d.m.v. actieve pranayama's en Tibetaanse Klankschalen
Door: Hilda Postema en team klankbehandelaars
Bereid je voor op de intense, verruimende uitwerking van actieve pranayama's. Dit zijn yogische ademhalingsoefeningen. Tezamen met de uitwerking van de Tibetaanse klankschalen belandt je zomaar in de hemel. Een laag van bewustzijn waarin alles goed is zoals het is. Een laag van bewustzijn die altijd in jou aanwezig is, maar niet altijd binnen bereik...
Contra-indicatie: zwangerschap en epilepsie.

Stiltemeditatie ondersteund door Tibetaanse klankschalen
Door: Hilda Postema & Team klankbehandelaars
Ruimte geven aan hoe je je voelt en aan de natuurlijke processen om te verstillen. Geef jezelf een meditatieve klankschalenmassage, zit stil, loop stil en lig stil...

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Hilda Postema
Organisatie: 
Centrum Meditatieve Ontspanning voor Klankschalen Opleidingen
Woonplaats: 
Lelystad
Telefoonnummer: 
0320 - 219204
E-mailadres: 
Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling