[20a] Creatief, Autobiografisch, en Persoonlijke Columns Schrijven. Mala's Maken

[20a] Creatief, Autobiografisch, en Persoonlijke Columns Schrijven. Mala's Maken
[20a] Creatief, Autobiografisch, en Persoonlijke Columns Schrijven. Mala's Maken
[20a] Creatief, Autobiografisch, en Persoonlijke Columns Schrijven. Mala's Maken
[20a] Creatief, Autobiografisch, en Persoonlijke Columns Schrijven. Mala's Maken
Thea Eliassen & Caspar Slijpen, Kristalja
Workshop, Persoonlijke ontwikkeling

Thea Senna Eliassen werkt als coach en kunstenaar. Haar passie is om mensen bewust(er) te maken van hun eigen innerlijke bron. Het in eigen handen nemen van de sleutel naar je kracht en mogelijkheden. Te vertrouwen op de oneindige stroom van inspiratie en liefde. "Als ik iets zou willen vertellen over waarom ik schrijf zoals ik dat doe dan zou ik zeggen, omdat ik ook een danser ben. Zoals de flow van de bewegingen die de dans vormen ervaar ik ook de flow van de woorden en voel me verbonden met een helende, magische creatieve bron."

Ze combineert haar jarenlange ervaring als dansdocente met inzichten opgedaan vanuit haar levenservaringen, die haar leerden intuïtiever, krachtiger, vrijer en meer geaard te zijn waardoor ze zich dieper heeft kunnen gaan openen voor (onvoorwaardelijke) liefde en helder bewustzijn. Ze schrijft sinds ze de eerste woordjes leerde vormen op papier. Ze heeft een aantal boeiende schrijftrainingen gevolgd over autobiografisch en creatief schrijven.

Workshopinhoud

Creatief Schrijven
De workshop creatief schrijven gaat om de schrijver in jezelf uit te nodigen er te zijn. De basis van schrijven is de plek waar je woorden vandaan komen, dat is je mind, je hart, je bewustzijn, jouw wezen. Samen met je papier en pen ga je al spelend en ontdekkend schrijvend een relatie aan met jezelf. Aan de hand van inspirerende opdrachten en het zitten op een fijn en prachtig plekje ergens in de natuur gaan we onze schrijfreis beginnen. Heel leuk en verrassend om te ervaren! Geniet en vergeet de grammatica en perfecte zinsopbouw want die hebben geen belang in dit schrijfavontuur!

Autobiografisch/Persoonlijke column schrijven
In het autobiografisch schrijven ligt het accent op het meer open en aanwezig worden voor je eigen leven. We gaan een moment uit ons leven kiezen waar we op in gaan tunen. Bijvoorbeeld een turning-point dag in ons leven, die ene onvergetelijke middag, dat ene moment of het verhaal van dit moment. Dan nodigen we de schrijver in jezelf uit er(bij) te zijn. De basis van schrijven is de plek waar je woorden vandaan komen, dat is je mind, je hart, je bewustzijn, jouw wezen. Samen met je papier en pen ga je al spelend en ontdekkend schrijvend een relatie aan met jezelf. Wonderlijke ervaring en voor je het weet heb je een unieke persoonlijke column in handen!

Maak je eigen Mala!
We gaan een gebedsketting (Mala) maken van natuurlijke materialen. O.a. kralen van edelsteen, hout, glas, hoorn, ivoor en meer. Je gaat je eigen Mala samenstellen en kijken welke materialen voor jou betekenis hebben. Vervolgens gaan we tijdens het creatieproces de ketting bekrachtigen. De mala zal zodoende als een uniek sieraad maar ook als krachtvoorwerp voor je dienen omdat je je eigen intenties erin legt van verlangens en wensen. Waar je geluk of liefde voor nodig hebt, waar ook je dankbaarheid en je innerlijke kracht in verweven zal worden. Je kunt de mala voor jezelf maar ook voor een ander maken. Voor de materiaalkosten zal een kleine bijdrage gevraagd worden. Deze worskhop bestaat uit 2 delen. 

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Thea Eliassen & Caspar Slijpen
Organisatie: 
Kristalja
Woonplaats: 
Den Bosch
Telefoonnummer: 
0640496061
E-mailadres: 
Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling